Woon de opnames bij voor de start van 'Idool 2007'

vrijdag 11 augustus 2006

Koen en Kris Wauters presenteren op woensdag 30 augustus om 19u30 het programma Idool 2007: De Start en jij kan erbij zijn. Wil je kans maken op een duo-ticket voor de opnames hier bij VTM op de Medialaan?

Doe

dan vliegensvlug mee met de wedstrijd op deze pagina en ... veel succes!

Tijdens een spetterende show zullen diverse artiesten optreden die deelnamen aan Idool 2003 en Idool 2004.
Idool 2003 en 2004 heeft heel wat talent doen bovendrijven.
Denken we maar even aan Peter Evrard, Natalia, Wim Soutaer, Brahim, Sandrine, Wouter, Joeri, Laura Ramaekers en tal van anderen maar ook niet-finalisten zoals Hadise en Danzel hebben het ondertussen ver geschopt.

Iedere ochtend een actueel nieuwsoverzicht in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor 'TV-Visie extra' via dit invulformulier en dagelijks bij zonsopgang zitten wij in je mailbox. Een aanrader!

Heb jij onze nieuwste toepassingen al ontdekt? Zin in een screensaver of de handige TV-Visie Toolbar? Of wil je weten hoe je naar TV-Visie WAPt? Bekijk dan deze pagina!

DOSSIER: Idool 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Advocaat Andrew Beckett krijgt, kort na zijn promotie, te horen dat hij wordt ontslagen. Zijn werkgever geeft als reden dat hij een opdracht verknoeid heeft. Maar Andy denkt daar anders over: hij vermoedt dat het advocatenkantoor ondekt heeft dat hij homoseksueel is en aids heeft en dat dat de reden voor zijn ontslag is. In een wereld vol onbegrip en intolerantie vecht hij voor gerechtigheid.

'Philadelphia', film uit 1993 met oa. Tom Hanks en Denzel Washington, om 21.25 uur op En.

Dossiers