Woensdag bij vtm: de ontknoping van 'David'

dinsdag 29 juni 2010

Hoe eindigt 'David'? Een vraag waarop veel fans zitten te wachten. De 208-delige telenovelle loopt woensdag ten einde, maar niet zonder nog voor de nodige spanning te zorgen. De hele vtm-avond staat trouwens in het teken van het afscheid van 'David'.

Om 19.55 uur start de reguliere aflevering en van 21.15 uur tot 22.40 uur kan je genieten van de extra lange finale die boordevol spanning en emotie zit. Sofie wil David immers het mooiste cadeau ter wereld geven: hem terug in contact brengen met zijn ouders.

Zal deze emotionele ontmoeting David doen nadenken over een eventuele toekomst met Sofie? Ook Delphine en Janosch moeten keuzes maken. En Herman en Andrea brengen Sandere en Lotte op de hoogte van hun verloving, maar het lachen vergaat Andrea snel. Ook Pieter heeft weinig reden tot lachen, want hij zit nog steeds achter slot en grendel.

Vtm tevreden over kijkcijfers
Sinds 'David' in prime time wordt uitgezonden haalt de serie een gemiddeld aantal kijkers vna 660.064, goed voor een marktaandeel van 29,4% in de doelgroep VVA18-54.

Het slot van 'David', woensdag 30 juni om 19.55 uur en 21.15 uur op vtm.

Word 'fan' van TV-Visie op FacebookLees ook:
Deze week in 'David' (slotweek!!)
De finale van 'David'

DOSSIER: David, de nieuwe telenovelle van vtm

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Terzake' (Canvas)

De kans is groot dat u ook al eens zo'n raar telefoontje gekregen hebt in gebrekkig Engels, vaak met een Indische tongval en met de dringende boodschap dat je computer ernstig geïnfecteerd is. Dat zijn dan vrijwel zeker oplichters die je beloven je computer terug virusvrij te maken tegen grove betaling natuurlijk. De Britse reporter Rajini Vaidyanathan praat met slachtoffers, maar ook met scambaiters. Dat zijn mensen die jacht maken op deze oplichters. Ze ontmoet een van de beruchtste die opereert onder de codenaam Jim Browning. Hij heeft een van de vele Indische callcenters gehackt. Zo kan hij via de bewakingscamera's haarfijn zien en horen hoe meedogenloos ze te werk gaan.

'Terzake docu - Spying on the Scammers', om 20.25 uur op Canvas.

Dossiers