Wat komt er op ons af in de eerste aflevering van 'Thuis'?

vrijdag 30 augustus 2019
Foto: Eén - © VRT 2019

Maandag is het eindelijk zover. Dan krijgen de fans van 'Thuis' (hopelijk) een antwoord op al hun vragen. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Zo komen we hopelijk te weten of Bob voor Christine of Tamara kiest, en hoe Joren de dood van zijn vader zal verwerken. 'Die twee verhaallijnen krijgen inderdaad voorrang in de eerste week van het nieuwe seizoen', laat 'Thuis'-producer Hans Roggen weten. 'Daarnaast besteden we ook heel wat aandacht aan Pauline. Nadat ze in de seizoensfinale zelfmoord wilde plegen, krijgt ze nu veel begeleiding van dokter Ann', vertelt Roggen aan Het Laatste Nieuws.


Dit jaar viert de populaire soap trouwens haar 25e verjaardag, en dat willen de makers niet zomaar laten passeren. Zo maken enkele oude bekenden opnieuw hun opwachting en steekt de generiek in een nieuw jasje. Daarin zien de fans meteen twee hints. Zo verschijnt Kaat alleen in beeld, maar wie zien we op de achtergrond? Inderdaad, vrijgezel Kobe, met wie Kaat in het verleden al een relatie had. Eind vorig seizoen klikte het weer tussen beide personages. Blijven ze vrienden of is er meer aan de hand? We zien het vanaf maandag.

LEES OOK: 'Ik ben Thuis': nieuwe generiek en introsong voor 25ste seizoen 'Thuis'

Ook Bob en Tamara verschijnen vlak na elkaar in de nieuwe intro. Het feit dat er geen spoor is van Christine, zegt meteen genoeg voor de fans. Hans Roggen bevestigt de speculaties van de fans niet, maar ontkent ze ook niet. 'We vinden het zeer leuk dat onze verhaallijnen de kijkers bezighouden. Dat betekent dat we echt iets betekenen voor de fans. Maar het is afwachten tot de aflevering op tv komt of online verschijnt. Dan pas wordt alles duidelijk' aldus Roggen.

Eén personage doet alvast niet meer mee in het nieuwe seizoen. Bill, die aangereden werd door een trein in een poging om zijn zoon Joren te redden, overleefde de klap niet. 'Ik wist dat ik slechts een tijdelijke rol had, maar toch vind ik het spijtig. 'Thuis' heeft me opnieuw doen beseffen dat ik graag acteer', laat acteur Günther Samson weten aan Het Laatste Nieuws. 'Zelf ben ik erg benieuwd naar de manier waarop Joren omgaat met de dood van zijn vader. Hopelijk geraakt hij snel weer op het rechte pad.'

Kijkers van ‘Thuis’ die graag hun geheugen nog eens opfrissen, kunnen zondagavond om 19.55 uur op Eén de spannende seizoensfinale nog eens herbeleven. Maandag start het nieuwe seizoen van Vlaanderens populairste soap.

Bron: Het Laatste Nieuws

Zaterdag geven we je bij TVvisie al een preview van de eerste gebeurtenissen in het nieuwe seizoen én een terugblik op het gehele voorbije seizoen.


Lees ook:
Zitten er spoilers in de nieuwe 'Thuis'-generiek?

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo CAZ 2 logo

De jonge Sadie heeft een ongelukkige kindertijd gekend bij haar extreem strenge grootouders. Wanneer ze eindelijk weer wordt herenigd met haar moeder, is ze niet van plan haar geluk door iemand te laten verstoren.

'Mommy's Little Murderer', om 20.15 uur op CAZ 2.

Dossiers