VTM tevreden met 'Sterren op de Dansvloer'

maandag 16 januari 2006

Het VTM-programma "Sterren op de Dansvloer" heeft een erg goede start genomen. Het gemiddeld kijkcijfer (1.167.200) van de eerste aflevering van "Sterren op de Dansvloer" is zelfs de hoogste score sinds de achtste aflevering van de prestigieuze dramaserie "Matroesjka's".

&nbs

p;Op 2 maart van vorig kaar keken er 1.282.800 Vlamingen naar het leven van de Oosteuropese meisjes, die in de val van de prostitutie gelokt werden. Bij de ontspanningsprogramma's moeten we teruggaan naar de finale van Idool 2004 om een hoger cijfer te vinden. Toen waren 1.321.700 Vlamingen er getuige van hoe Joeri de broederstrijd met Wouter in zijn voordeel beslechtte.

Zin in een actueel nieuwsoverzicht bij het ontbijt?
Iedere ochtend zit onze nieuwsbrief 'TV-Visie Extra' in jouw mailbox!
Schrijf je nu in via
dit invulformulier  Een aanrader!  

DOSSIER: Sterren op de Dansvloer (VTM)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Gezin' (foto: Eén - © VRT 2019)

Pleegzoon Jawad gaat in Willebroek naar een nieuwe school. Hij is zenuwachtig, want hij kent nog niemand in zijn klas. In Beringen zijn de inschrijvingen voor het eerste kleuterklasje gestart. Jonathan en Shareen hopen op een school vlak bij huis. En bij de familie van Steven en Isabelle nemen de twee oudste dochters enkele beslissingen tegen de goeie raad van hun ouders in.

'Het Gezin', om 20.40 uur op Eťn.

Dossiers