vtm start met 'The Voice van Vlaanderen'... binnen 8 dagen. Of niet?

woensdag 8 juni 2011

vtm kondigde al eerder aan dat het dit najaar de nieuwe talentenjacht 'The Voice' op het scherm zou brengen. Dat format werd bedacht door de Nederlandse mediatycoon John de Mol en is na het succes in Nederland ook een regelrechte hit in de VS, waar het grote NBC de show uitzendt. Ondermeer Christina Aguilera zit daar in de jury. TV-Visie ontdekte vandaag echter dat vtm het aftellen naar 'The Voice' reeds is begonnen.

Op de subsite http://www.vtm.be/thevoice telt vtm sinds kort af. Naar wat hebben we nog het raden, maar feit is dat er 'iets' zal gebeuren binnen 8 dagen. De echte start van 'The Voice'-shows zal het alvast niet zijn, want het vtm-schema voor deze zomer is reeds bekendgemaakt en daar zat 'The Voice' niet bij. Het lijkt bovendien onwaarschijnlijk dat vtm een dergelijk 'duur' programma tijdens de traditioneel luwe zomermaanden programmeert. Misschien krijgen we toch de start van de selecties te zien. Of wie weet plant vtm nu al een offensief om de kijkers warm te maken voor het nieuwe najaarsprogramma.

Het wordt nog 8 dagen nagelbijten, maar feit is dat er iets staat te gebeuren. Wij zijn  benieuwd, maar geen nood. TV-Visie volgt het voor je op!Lees ook:
Vtm zoekt internetreporter voor 'The Voice van Vlaanderen'

DOSSIER: The Voice van Vlaanderen (vtm)

volledig dossier
TVVV

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Gezin' (foto: Eén - © VRT 2019)

Pleegzoon Jawad gaat in Willebroek naar een nieuwe school. Hij is zenuwachtig, want hij kent nog niemand in zijn klas. In Beringen zijn de inschrijvingen voor het eerste kleuterklasje gestart. Jonathan en Shareen hopen op een school vlak bij huis. En bij de familie van Steven en Isabelle nemen de twee oudste dochters enkele beslissingen tegen de goeie raad van hun ouders in.

'Het Gezin', om 20.40 uur op En.

Dossiers