VTM met grote shows in het najaar! 'Idool' komt terug!

dinsdag 13 juni 2006

VTM trekt in het najaar volledig de kaart van de grote shows. Niet alleen 'Idool' en 'Sterren op de Dansvloer' maken in het nieuwe televisieseizoen hun opwachting, ook twee nieuwe shows waarvan eentje met de broertjes Coppens.

Naas

t een hele lading drama waaronder 'De Kavijaks', 'Aspe 2' en de filmreeks 'Faits Divers' staan er ook heel wat grote shows op het programma.

Blikvanger is de Vlaamse versie van het succesvolle BBC-format 'Just the two of us' waarin bekende zangers en zangeressen gekoppeld worden aan een niet zingende Bekende Vlaming. Eigenlijk een variante op 'Sterren op de Dansvloer' want ook in dit programma moeten de deelnemers verschillende muziekstijlen aankunnen. Van country tot musical en van swing tot rockballads. Een vakjury beoordeelt dan de zangkwaliteiten per duo. Ook de VRT komt met een eigen variant nadat het naast dit originele format greep. En werkt aan een formule met soapacteurs.

Opvallend is de terugkeer van 'Idool'. Koen Wauters lanceert een nieuwe zoektocht naar muzikaal talent in Vlaanderen. Nochtans gaf de zanger-presentator eerder al aan dat hij 'iets' anders wou dan de strakke formats als 'Idool' of 'X-Factor'.

Uiteraard zal ook een tweede reeks van het succesvolle 'Sterren op de Dansvloer' niet ontbreken. Tijdens het vorige televisieseizoen was VTM de enige Vlaamse zender die echt kon scoren met een dansprogramma.

Tot slot zijn Staf en Matthias Coppens in het grootste geheim bezig aan een grote televisieshow die eveneens in het najaar op VTM zal komen.

Bron: Dag Allemaal

Iedere ochtend een actueel nieuwsoverzicht in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor 'TV-Visie extra' via dit invulformulier DOEN!

DOSSIER: Het televisienajaar 2006

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Bake Off Vlaanderen' - finale (foto: VIER - © SBS Belgium 2019)

In de spannende finale strijden de bakkers nog n laatste keer en wordt de winnaar beloond met de iconische 'Bake Off'-trofee.

'Bake Off Vlaanderen', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers