VT4 geeft fout toe: afvallers in halve finale 'Supertalent'

dinsdag 13 maart 2007

VT4 heeft in overleg met het productiehuis Fremantle BelgiŽ besloten om de zes deelnemers die vorige week na deliberatie van de jury afvallers werden in de talentenjacht 'Supertalent in Vlaanderen' alsnog tot de halve finales toe te laten. Op die manier kan de kijker beslissen of deze acts een plaats verdienen in de finale.

"


Dit is de enige gepaste reactie na de slechte communicatie tussen het productiehuis en de deelnemers", zegt VT4-netmanager Ludo Cox. "Het format 'Supertalent' laat inderdaad toe dat een aantal acts in extremis afvallen, maar de massale reacties van de betrokken deelnemers dwingen ons tot deze correctie. Wij willen ons vandaag verontschuldigen voor deze verwarring en we wensen alle 38 halve finalisten veel succes de komende weken."

De koerswijziging komt er na protest in verschillende kranten. De (onterechte) afvallers deden hun verhaal over de gebrekkige communicatie en de onduidelijke spelregels. Twee van hen dreigden zelfs om naar de rechtbank te trekken om een vergoeding te krijgen van het productiehuis en de zender.

LEES OOK: VT4 blundert in selectieronde 'Supertalent in Vlaanderen'

Promotiestunt of grove fout? Reageer in het TV-Visie Forum

 

DOSSIER: Supertalent in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo CAZ logo

In Kattegat lijkt Ragnar het respect van het volk te zijn kwijtgespeeld. Bjorn, die plannen maakt om een expeditie te leiden naar de Middellandse Zee, is bereid om zijn vader enkele oude schepen te lenen, zodat die opnieuw naar Wessex kan varen. Sigud lokt Ivar uit zijn tent.

'Vikings', om 22.40 uur op CAZ.

Dossiers