VRT-topman Mary op het matje geroepen!

woensdag 11 januari 2006

Mediaminister Geert Bourgeois heeft vanmiddag verklaard dat VRT-baas Tony Mary op het matje wordt geroepen bij de Vlaamse regering naar aanleiding van de uitspraken die hij in zijn nieuwjaarstoespraak deed over de commerciŽle omroepen en hun eigenaars.

M


et dat gesprek wil Bourgeois een eind maken aan de "onvruchtbare polemiek" tussen de omroepen. De onderhandelingen over de nieuwe beheersovereenkomst voor de VRT die er dit jaar moet komen, moeten in een serene sfeer gebeuren, aldus Bourgeois.

Iedere ochtend een actueel nieuwsoverzicht in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor 'TV-Visie extra' via dit invulformulier en dagelijks bij zonsopgang zitten wij in je mailbox. Een aanrader!

Bron: VRTnieuws.net
http://www.VRT.be

DOSSIER: Nieuwe beheersovereenkomst VRT

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Mij Overkomt Het Niet' (foto: Eén - © VRT 2019)

De scouts van Izegem zijn op kamp aan het meer van BŁtgenbach, wanneer plots de 15-jarige Sebastiaan verdwijnt. Terwijl de Cel Vermiste Personen op zoek gaat naar de jongen, beginnen zijn ouders aan een lange terugrit uit Spanje. Voor de leiding is het bang afwachten: vinden ze Sebastiaan terug, en hoe zullen zijn ouders reageren?

'Mij Overkomt Het Niet', om 20.40 uur op Eťn.

Dossiers