VRT-topman Mary op het matje geroepen!

woensdag 11 januari 2006

Mediaminister Geert Bourgeois heeft vanmiddag verklaard dat VRT-baas Tony Mary op het matje wordt geroepen bij de Vlaamse regering naar aanleiding van de uitspraken die hij in zijn nieuwjaarstoespraak deed over de commerciŽle omroepen en hun eigenaars.

M


et dat gesprek wil Bourgeois een eind maken aan de "onvruchtbare polemiek" tussen de omroepen. De onderhandelingen over de nieuwe beheersovereenkomst voor de VRT die er dit jaar moet komen, moeten in een serene sfeer gebeuren, aldus Bourgeois.

Iedere ochtend een actueel nieuwsoverzicht in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor 'TV-Visie extra' via dit invulformulier en dagelijks bij zonsopgang zitten wij in je mailbox. Een aanrader!

Bron: VRTnieuws.net
http://www.VRT.be

DOSSIER: Nieuwe beheersovereenkomst VRT

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo VIJF tv logo

Lieke gaat op bezoek bij Hajar en Jeffrey. Hajar is een mooie, jonge vrouw die te veel vel over heeft. Dit is het gevolg van ernstig overgewicht tijdens haar puberteit. Het wordt tijd dat een team van medische specialisten haar hier bij gaat helpen zodat ze zich voortaan weer in haar ondergoed durft te vertonen. De jonge Jeffrey heeft last van hangende oogleden. Hij krijgt vaak de vraag of hij geblowd heeft en stoned is. Dit tast zijn zelfvertrouwen ernstig aan. Hoog tijd dat beiden geholpen worden door de medische specialisten.

'Lelijke Eendjes', om 22.15 uur op VIJF.

Dossiers