Verrassende reality en ontspannende fictie dit najaar bij Vitaya

maandag 29 augustus 2016

Het najaar van Vitaya belooft voor humor, verwondering en verstrooiing te zorgen met tal van nieuwe reeksen. Op dinsdag 30 augustus wordt het startschot gegeven met 'Geer & Goor: Zoeken Een Hobby', de tweede reeks van Nederlanders Gerard Joling en Gordon.

Terwijl het duo in 'Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken' uit 2014 probeerde rond te komen met een minimumloon, heeft het dit seizoen een nieuwe uitdaging gevonden: ouderen vermaken. Nadien volgt er op dinsdagavond nog meer reality met het gloednieuwe format 'Seven Year Switch'. Daarin wagen enkele getrouwde koppels zich in een ultiem sociaal experiment aan partnerruil. Tot slot wordt vanaf woensdag 31 augustus de succesvolle reeks 'Younger' verdergezet met een tweede seizoen, waarin onder andere Hilary Duff en Sutton Foster opnieuw voor een dosis girlpower zorgen.


Geer & Goor
Het probleem is schrikbarend groot: meer dan één miljoen 55-plussers in Nederland is eenzaam en een vijfde van hen zelfs in extreme vorm. Een doorn in het oog van lolbroeken Gerard Joling en Gordon, die ten strijde trekken tegen de eenzaamheid. De twee zangers bezoeken gepensioneerde eenzaten en zoeken voor hen een hobby op maat. Een hobby is immers vaak dé manier om nieuwe mensen te ontmoeten en opnieuw zin te krijgen in het leven. De immer vrolijke Geer en Goor bedenken de gekste bezigheden voor de ouderen, zoals salsadansen, paardrijden en zelfs action painting. Slaagt het duo in zijn missie om de bejaarden terug te doen lachen?

'Geer & Goor: Zoeken Een Hobby', nieuw vanaf dinsdag 30 augustus om 20.35 uur.

'Seven Year Switch'
Onderzoek wijst uit dat koppels na gemiddeld zeven jaar vastgeroest zitten in hun huwelijk en ze op dat moment het ongelukkigst zijn in hun relatie, een keerpunt dat ook wel 'The Seven Year Itch' wordt genoemd. Maar wat als je op dat moment je echtgenoot kon inruilen? In het realityprogramma 'Seven Year Switch' nemen vier getrouwde stellen, die in een sleur zijn beland, deel aan een grensverleggend sociaal experiment: ze wisselen voor één maand van partner, zonder regels of verplichtingen. Bevalt hun nieuwe, tijdelijke partner hen of beseffen de koppels dat het gras niét groener is aan de overkant? Aan het einde van de proefperiode worden de kandidaten voor de keuze gesteld: geven ze hun echte partner en hun huwelijk een nieuwe kans of gaan ze uit elkaar?

'Seven Year Switch Australia', nieuw vanaf dinsdag 30 augustus om 21.30 uur.

'Younger'
In het tweede seizoen van 'Younger' blijft de 40-jarige Liza haar nieuwe identiteit als 26-jarige assistente van een hippe New Yorkse uitgeverij zo overtuigend mogelijk volhouden. Nu haar jongere vriend, de knappe tatoeëerder Josh, haar ware leeftijd kent, moet hij bepalen of hun relatie de gapende leeftijdskloof kan overbruggen. De terugkomst van Liza's dochter Caitlin uit India maakt die keuze allesbehalve gemakkelijk. Ook op de werkvloer begint Liza's leeftijdsleugen stilaan barsten te vertonen, wanneer ze beter bevriend raakt met haar collega Kelsey en als de charmante hoofduitgever Charles haar inpalmt met zijn charmes. Kan Liza blijven balanceren tussen haar oude en jonge leven?

Ook in het tweede seizoen van 'Younger' maken vertrouwde gezichten als Hilary Duff, Debi Mazer en Sutton Foster deel uit van de topcast, aangevuld met enkele nieuwkomers zoals Tessa Albertson en  Dan Amboyer.

'Younger', seizoen 2 vanaf woensdag 31 augustus om 22.30 uur.

DOSSIER: Najaar 2016: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Carl Hamilton keert terug naar Stockholm na een geheim CIA-programma in de VS op het moment dat de stad geteisterd wordt door terrorisme. Kristin en Birger van de Zweedse geheime dienst SÄPO jagen op de terroristen. In Rusland wordt een man vermoord die zijn vriendin Elena nog net weet te vertellen dat ze in Zweden op zoek moet naar een man, Norling genaamd. In Stockholm krijgt Hamilton een speciale rol naast zijn functie bij de CIA. Vanaf nu is hij officieel dubbelagent.

'Hamilton', om 20.35 uur op Canvas.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
 • 23:40
  Internal affairs
  01:30
  Iedereen beroemd
 • 00:10
  Canvaslus
  09:00
  Winterbeelden
 • 22:30
  Geen uitzending
  06:00
  Tik Tak
 • 23:35
  Chicago Med
  00:25
  Private Practice
 • 23:40
  SAS: Who Dares Wins Australia
  00:35
  Achter gesloten deuren
 • 00:00
  Siren
  00:50
  Onderbreking
 • 00:15
  My Wife and Kids
  00:40
  Geen Uitzending
 • 20:30
  TV krant VTMKIDS
  05:35
  Brandweerman Sam
 • 00:00
  America's Funniest Home Video's
 • 00:20
  Geen uitzending
  08:50
  De Wereld op je Bord
 • 23:25
  Temptation Island: Love or Leave
  00:30
  Masterchef USA
 • 00:05
  Elementary
  00:55
  Night watch
 • 23:55
  Bal National
  00:25
  Sportfood
 • 20:45
  Herhalingslus
  11:00
  Trends Talk
 • 00:00
  Je Kijkt Naar De Sterren
  06:00
  Nog even soezen
 • 00:10
  Raam en deur in de kijker
  00:26
  Het zelfbouwhuis
 • 00:00
  De Koepelzaal
  18:00
  Het Gesprek - Wouter Beke
 • 00:11
  Ingelijst
  00:30
  Op1
 • 23:35
  Poldark
  00:35
  De Nachtzoen
 • 00:15
  De Vooravond
  01:15
  Reizen Waes: Vlaanderen