Verkiezingen 07: Actua-TV scoort op het internet

woensdag 23 mei 2007

Vanaf dinsdag 1 mei tot aan de federale verkiezingen van 10 juni stelt Actua-TV elke dag van de week 2 politici in spe voor. Het gaat om kandidaten die op een kieslijst staan en die nog nooit hebben gezeteld in Kamer of Senaat. Nu kandidaat 30 aan de beurt is, is de zender net halverwege en is het tijd om een kleine tussenbalans te maken.


  • Elke dag van de week zijn er twee nieuwe mensen voorgesteld op Actua-TV.
  • Na uitzending op de televisie zijn de reportages ook via internet opvraagbaar op www.garagetv.be/actuatv. De 30 eerste kandidaten werden in totaal al 12.463 keer bekeken op GarageTV.
  • De reportages zijn ook nog te zien op de meeste website van de Vlaamse krantenredacties.
  • 40 procent van de kandidaten die in beeld kwamen bij Actua-Debuut hebben de reportages ook op hun eigen site gelinkt.

Nog tot vrijdag 8 juni komen elke dag opnieuw twee nieuwe kandidaat-politici aan bod op Actua-TV. In totaal zullen op die manier 60 mensen hun kandidatuur en zichzelf hebben voorgesteld.

DOSSIER: Verkiezingen 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Balthazar wordt opgeroepen naar de plaats van een zwaar verkeersongeluk, waarbij verscheidene slachtoffers vielen. Hij ontdekt dat een van hen, een jonge vrouw getooid in een prinsessenkleed, al dood was voor het ongeval. Wanneer Balthazar en Hlne vermoeden dat er nog een andere vrouw bij haar in de wagen zat en dat zij waarschijnlijk in groot gevaar verkeert, starten ze een race tegen de tijd om haar terug te vinden voor het te laat is.

'Balthazar', om 23.45 uur op En.

Dossiers