Vanavond EXTRA 'Big Brother Live': EXIT eerste duo?

woensdag 14 maart 2007

De eerste Big Brother-week wordt gekenmerkt door zware opdrachten en honger. De 14 bewoners hebben het ontzettend moeilijk, maar voor twee van hen wordt het allemaal teveel. Sinds gisterenavond hebben de Limburgse nichtjes Ginie en Nathalie te kennen gegeven dat ze vanavond het Big Brother-huis willen verlaten.

G


inie en Nathalie zijn al de hele week aan het klagen over het weinige eten en de fysiek zware opdrachten. Ze praten al de hele tijd over rebelleren en gisterenavond voegden ze de daad bij het woord. De meiden hebben snoepgoed uit de Big Brother-supermarkt gestolen, langs het metalen luik. Ze begonnen hun buit meteen te verorberen. Delen met de andere bewoners of enig respect voor de volharding van de anderen, kwam hoegenaamd niet bij hen op. De groep reageerde allerminst positief op het gedrag van de nichtjes.  

Minuten later vernamen Astrid en Mario in de Dagboekkamer dat de gestolen voeding vergoed zal moeten worden. Alles wat verdween uit de supermarkt, zal afgetrokken worden van het groepsbudget voor de volgende week. De groep  - en vooral Hanne en Evelien -  reageerde vol onbegrip op het gedrag en de ingesteldheid van Ginie en Nathalie, die sowieso niet tot de populairsten van de groep behoren.  

Vanavond plaatst Big Brother hen voor een laatste ultimatum : blijven of vertrekken? Ook al staat het besluit van de dames vast...

Kelly Pfaff presenteert vanavond de extra LIVE-uitzending en staat klaar aan het Huis om Ginie en Nathalie op te vangen.  

Het aangekondigde vertrek van Ginie en Nathalie zal voor de andere bewoners extra spanningen meebrengen. Wie zullen zij nu morgen nomineren in de LIVE? En moeten ze zich verwachten aan 2 nieuwe bewoners?

LEES OOK: Vrijwillige exit na gevecht en diefstal in 'Big Brother'? (FILMPJE!)

DOSSIER: Big Brother 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Zuur. De ultieme confrontatie tussen de met zuur verminkte Kim en haar ex-vriend, draaideurcrimineel Jurgen. Die laatste hoopt zo op strafvermindering, Kim hoopt echter op iets heel anders. Wraak, hier en nu. - 2055. '2055' leeft al 40 jaar in een instituut dat de mogelijkheid biedt uit eigen wil in isolement te leven. De deur naar het zonlicht kan hij vrijwillig openen. Op een dag wordt hij verrast door een reparateur aan de andere kant van het glas, hij komt de telefoons aan de wand nakijken. Het komt tot een gesprek. Hoe reageert '2055' na 40 jaar isolement op een gefilterde mensenstem? Heeft hij nog gevoelens wanneer hij in iemands ogen kijkt? - Nadja. Wie van ons droomt er niet van een andere, betere versie van zichzelf? En wat als net die versie je een bezoekje brengt in de gevangenis?

'Lockdown', om 21.25 uur op Eén.

Dossiers