Vanavond EXTRA 'Big Brother Live': EXIT eerste duo?

woensdag 14 maart 2007

De eerste Big Brother-week wordt gekenmerkt door zware opdrachten en honger. De 14 bewoners hebben het ontzettend moeilijk, maar voor twee van hen wordt het allemaal teveel. Sinds gisterenavond hebben de Limburgse nichtjes Ginie en Nathalie te kennen gegeven dat ze vanavond het Big Brother-huis willen verlaten.

G


inie en Nathalie zijn al de hele week aan het klagen over het weinige eten en de fysiek zware opdrachten. Ze praten al de hele tijd over rebelleren en gisterenavond voegden ze de daad bij het woord. De meiden hebben snoepgoed uit de Big Brother-supermarkt gestolen, langs het metalen luik. Ze begonnen hun buit meteen te verorberen. Delen met de andere bewoners of enig respect voor de volharding van de anderen, kwam hoegenaamd niet bij hen op. De groep reageerde allerminst positief op het gedrag van de nichtjes.  

Minuten later vernamen Astrid en Mario in de Dagboekkamer dat de gestolen voeding vergoed zal moeten worden. Alles wat verdween uit de supermarkt, zal afgetrokken worden van het groepsbudget voor de volgende week. De groep  - en vooral Hanne en Evelien -  reageerde vol onbegrip op het gedrag en de ingesteldheid van Ginie en Nathalie, die sowieso niet tot de populairsten van de groep behoren.  

Vanavond plaatst Big Brother hen voor een laatste ultimatum : blijven of vertrekken? Ook al staat het besluit van de dames vast...

Kelly Pfaff presenteert vanavond de extra LIVE-uitzending en staat klaar aan het Huis om Ginie en Nathalie op te vangen.  

Het aangekondigde vertrek van Ginie en Nathalie zal voor de andere bewoners extra spanningen meebrengen. Wie zullen zij nu morgen nomineren in de LIVE? En moeten ze zich verwachten aan 2 nieuwe bewoners?

LEES OOK: Vrijwillige exit na gevecht en diefstal in 'Big Brother'? (FILMPJE!)

DOSSIER: Big Brother 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo CAZ logo

New York, anno 1846. Amsterdam Vallon ziet als kleine jongen hoe zijn vader wordt afgeslacht door William Cutting, beter bekend als Bill the Butcher, de invloedrijke leider van een anti-immigrantenbende. Amsterdam kan ontkomen, maar keert jaren later als volwassen man terug naar Manhattan. Bill zwaait er nog steeds de scepter en wil de Ierse inwijkelingen - die met tienduizenden per week aankomen - met geweld verdrijven uit de stad. Amsterdam zint op wraak voor de moord op zijn vader en probeert te infiltreren in Bills bende. Zijn plannen om 'The Butcher' te vermoorden, gaan echter de mist in wanneer zijn ware identiteit aan het licht komt.

'Gangs Of New York', film uit 2002 met oa. Leonardo DiCaprio, Daniel Day-Lewis en Cameron Diaz, om 20.40 uur op CAZ.

Dossiers