Tweede seizoen voor 'First Dates'. Schrijf je nu in!

vrijdag 3 april 2020

Ook in lockdown zorgt En voor de nodige romantiek met 'First Dates'. Het huidige seizoen is nog volop bezig, maar En bestelt nu al een tweede seizoen en zoekt nieuwe vrijgezellen!

Tijdens een romantisch etentje een zorgvuldig gekozen partner voor het eerste ontmoeten. Dat is 'First Dates' op Eén. Iedere maandag en donderdag kijkt Vlaanderen massaal mee. Is het een match of niet? En dat succes is voor Eén reden genoeg om de voorbereidingen van een nieuw seizoen op te starten.

Ben jij op zoek naar de liefde? En heb je zin in een lekkere date? Schrijf je nu in voor het tweede seizoen van 'First Dates'. En wie weet vindt Eén voor jou de perfecte match en verdrink je binnenkort in de ogen van je tafelgenoot!


 


Lees ook:
'First Dates': romantiek en zoektocht naar ware liefde op het menu bij En

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Flikken Rotterdam' (AVROTROS)

Een inbraak bij rechercheur Ben Slachter loopt voor de inbreker fataal af. Zijn partner Stan Vroom steunt zijn collega onvoorwaardelijk, maar vertelt Ben wel de hele waarheid? De Amsterdamse officier van justitie Hein Berg blaast een kroongetuigezaak op en vertrekt naar Rotterdam, waar ze hopen dat hij tot meer teamwerk in staat is. Zijn eerste zaak draait rond twee hooligans die rechercheurs Dries van Weelden en Esther Wegereef gijzelen om zo aan vijf kilo coke te komen. Die opzet mislukt, maar als de hooligans vertellen dat ze de coke nodig hebben omdat hun zusje door zware criminelen wordt vastgehouden, moet Berg beslissen hoe het team het meisje gaat bevrijden.

'Flikken Rotterdam', om 23.15 uur op En.

Dossiers