TV-Visie Trofee 2008: stemmen kan nog steeds!

woensdag 17 december 2008

De eindejaarsperiode is een tijd van goede daden én goeie voornemens. Maar het IS ook een tijd van terugkijken op wat voorbij is. Laten wij je nu net de kans bieden om al deze dingen te combineren. De TV-Visie Trofee 2008 bundelde het beste van 2008 én geeft JOU een stem!

D


e stemmen voor de TV-Visie Trofee 2008 lopen vlotjes binnen. Maar élke stem telt, dus kan er nog steeds eentje bij. Al bijna 2 weken nu zijn de stembussen open en kan jij kiezen voor wat volgens jou op tv-gebied het beste was van het (bijna) afgelopen jaar. Stemmen kan op vijf categorieën met elk 10 genomineerden.

Als je (uiteraard gratis) je stem uitbrengt voor de TV-Visie Trofee 2008 stem je voor Hét (tv-)nieuwsfeit van 2008, De leukste man op tv, de leukste vrouw op tv, dé revelatie en dé flop van 2008. Keuze genoeg dus en érg uiteenlopende genomineerden.

Omdat wij democratie én vrije meningsuiting hoog in het vaandel dragen, durven we hopen dat ook JIJ graag je zeg doet.

Surf daarom als de bliksem naar onze stempagina én doe je plicht!

DOSSIER: TV-Visie trofee 2008

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Raymond van het Groenewoud (foto: © VRT 2020)

Raymond kijkt terug op de jaren 70, de jaren van zijn doorbraak, tot het hem te veel wordt. In 1981 trekt hij de stekker eruit en hij gaat voor onbepaalde tijd op retraite.

'Raymond!', om 21.30 uur op Eén.

Dossiers