TV-Visie publiek voorspelde overwinning Kate Ryan

maandag 20 februari 2006

Een hele week lang kon het publiek van TV-Visie via een poll zijn voorkeur laten blijken. Wie moest 'Eurosong 2006' winnen? Het was er helemaal op!

M


eteen van bij de start van de poll was het duidelijk: Kate Ryan was de gedoodverfde kandidaat voor Athene. Vanmiddag nog stond 41% van de stemmen achter haar naam. Belle Perez werd tot een mooie tweede verkozen, maar moest zich wel tevreden stellen met 'maar' 22%. Derde was La Sakhra met 14% stemmen achter haar naam.

Het zou een échte Eursosong-uitslag kunnen zijn en... ZO verkeerd sloeg ons publiek de bal niet. Het werd een mooie, waarheidsgetrouwe benadering.

'Eurosong 2006' is echter achter de rug en onze neuzen staan alweer in de richting van nieuwe horizonten... 'Sterren op de Dansvloer' (VTM), bijvoorbeeld. Het populairste dansprogramma van Vlaanderen, gaat zijn laatste weken in. Nog drie koppels staan op de vloer om het beste van zichzelf te geven. Maar wie wordt de uiteindelijke winnaar?

Jij kan alvast een voorspelling doen en wie weet raad je wel het juiste winnende koppel! Om een stem uit te brengen, volstaat het om te stemmen. Wij wensen je alvast nog enkele zwoele vrijdagavonden toe...

Stem hier.

DOSSIER: Sterren op de Dansvloer (VTM)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Wozniak krijgt groen licht om opnieuw aan de slag te gaan. Hij en Harlee bekomen nog steeds van hun bijna-doodervaring. Ondertussen worden ze naar een gruwelijke plaats delict gestuurd, die bezaaid ligt met mysteries.

'Shades Of Blue', om 23.25 uur op VTM 3.

Dossiers