Tom Waes laatste kandidaat in 'De Slimste Mens ter Wereld'

woensdag 20 januari 2010

Vlak voor de finaleweek treedt de laatste kandidaat in de arena van 'De Slimste Mens ter Wereld'. Tv-maker Tom Waes neemt donderdagavond de plaats in van acteur Koen De Graeve. Hij verloor woensdagavond het finalespel tegen Peter Vandermeersch.

De man die dinsdagavond verrassend won dankzij een vraag rond 'The Lord of the Rings', Koen De Graeve, is uitgespeeld in zijn tweede aflevering. Het was nieuwkomer Filip Joos die zijn eerste aflevering glansrijk won. Hierdoor werden Peter Vandermeersch en Koen De Graeve doorverwezen naar het finalespel. Daar viel met een vraag over Sicilië het verdict: exit Koen De Graeve.

Donderdagavond nemen Filip Joos en Peter Vandermeersch het op tegen tv-maker Tom Waes.

'De Slimste Mens ter Wereld', donderdag 21 januari rond 22.00 uur op Eén.


DOSSIER: De Slimste Mens ter Wereld (2009-2010)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenzaam' - Anouck (foto: Canvas - © VRT/De chinezen 2019)

Uit recent onderzoek blijkt dat acht op de tien Vlaamse jongeren tussen achttien en vijfentwintig jaar zich regelmatig eenzaam voelen. 'The Connected World' belooft verbinding, maar het tegendeel is waar. Hoe komt het dat zoveel jongeren in onze samenleving zich eenzaam voelen? Wat opvalt bij deze jonge generatie is dat die eenzaamheid heel vaak te maken heeft met de zoektocht naar hun identiteit. Wie ben ik en waar is mijn plaats in deze wereld?

'Eenzaam', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers