Theo Francken en Willy Sommers in 'Het Huis' - UPDATE

donderdag 8 augustus 2019
Foto: Eén - © VRT 2018

Dit najaar zijn er op En nieuwe afleveringen te zien van 'Het Huis' op En. Ja, je leest het goed. 'Die Huis' keert terug naar Vlaanderen. En Het Laatste Nieuws kent al enkele nieuwe namen van gasten.

Programmamaker Eric Goens bevestigde enige tijd geleden al dat wielrenner Wout Van Aert naar 'Het Huis' zou komen. Zijn val in de Ronde van Frankrijk gooide echter roet in het eten waardoor de opnames moesten verschoven worden.


En vandaag lost Het Laatste Nieuws nog enkel namen van gasten die 24 uur in de villa nabij Leuven in het gezelschap van Goens zullen vertoeven. Willy Sommers zal er zijn, net als James Cooke en voormalig VTM-icoon Lynn Wesenbeek. Eric Goens ontvangt ook publiekslieveling Niels Destadsbader. Maar de meest opvallende naam is ongetwijfeld voormalig staatssecretaris Theo Francken (N-VA). Ook voor hem moesten de opnames al meerdere keren herpland worden.

'Het Huis' is dit najaar te zien op Eén.

Bron: Het Laatste Nieuws

Eén maakt midden augustus de najaarsprogrammering bekend. Daarover lees je natuurlijk alles op TVvisie.

[UPDATE 9 augustus]
Eén heeft intussen nog de laatste namen voor de nieuwe reeks van 'Het Huis' vrijgegeven. Zijn er ook bij: Marc Herremans en Dina Tersago.

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
hethuis

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

Hostess Sydney moet tijdens een van haar vluchten zorgen voor de achtjarige Leah die alleen naar Chicago vliegt. Nadat Leah veilig is afgezet bij haar vader, Jonathan, vindt Sydney een pakketje dat het meisje achtergelaten heeft. Sydney bezorgt het cadeau terug aan Leah en wordt uitgenodigd mee te doen met enkele leuke kerstfestiviteiten van het gezin. Wanneer Sydney haar vlucht mist, zit ze een paar dagen vast. Leah en Jonathan nodigen haar uit om de vakantie met hen door te brengen.

'Christmas Connection', om 20.40 uur op Vitaya.

Dossiers