Theo Francken en Willy Sommers in 'Het Huis' - UPDATE

donderdag 8 augustus 2019
Foto: Eén - © VRT 2018

Dit najaar zijn er op En nieuwe afleveringen te zien van 'Het Huis' op En. Ja, je leest het goed. 'Die Huis' keert terug naar Vlaanderen. En Het Laatste Nieuws kent al enkele nieuwe namen van gasten.

Programmamaker Eric Goens bevestigde enige tijd geleden al dat wielrenner Wout Van Aert naar 'Het Huis' zou komen. Zijn val in de Ronde van Frankrijk gooide echter roet in het eten waardoor de opnames moesten verschoven worden.


En vandaag lost Het Laatste Nieuws nog enkel namen van gasten die 24 uur in de villa nabij Leuven in het gezelschap van Goens zullen vertoeven. Willy Sommers zal er zijn, net als James Cooke en voormalig VTM-icoon Lynn Wesenbeek. Eric Goens ontvangt ook publiekslieveling Niels Destadsbader. Maar de meest opvallende naam is ongetwijfeld voormalig staatssecretaris Theo Francken (N-VA). Ook voor hem moesten de opnames al meerdere keren herpland worden.

'Het Huis' is dit najaar te zien op Eén.

Bron: Het Laatste Nieuws

Eén maakt midden augustus de najaarsprogrammering bekend. Daarover lees je natuurlijk alles op TVvisie.

[UPDATE 9 augustus]
Eén heeft intussen nog de laatste namen voor de nieuwe reeks van 'Het Huis' vrijgegeven. Zijn er ook bij: Marc Herremans en Dina Tersago.

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
hethuis

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Blind Gekocht' (foto: VIER - © SBS Belgium 2020)

Het moment suprme is aangebroken voor Davina. Zij krijgt de sleutels van haar huis, maar voelt het ook echt als een thuis? Rob en Phylicia bespreken hun wish list met Bart en Ba. Ba gooit alvast alles in de strijd om een geschikte bungalow te vinden, maar wanneer het koppel plots van regio wil veranderen, moet ze helemaal van nul beginnen. Mila en Mathias wonen samen in een appartement in Aalter, maar dat blijkt al een tijdje te klein om met twee comfortabel in te leven. Ze zijn al twee jaar intensief op zoek naar de ideale woning, maar de huizen verdwijnen sneller van de markt dan zij durven beslissen. Bart en Ba krijgen 300.000 euro om deze eeuwige twijfelaars uit hun lijden te verlossen.

'Blind Gekocht', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers