Theo Francken en Willy Sommers in 'Het Huis' - UPDATE

donderdag 8 augustus 2019
Foto: Eén - © VRT 2018

Dit najaar zijn er op En nieuwe afleveringen te zien van 'Het Huis' op En. Ja, je leest het goed. 'Die Huis' keert terug naar Vlaanderen. En Het Laatste Nieuws kent al enkele nieuwe namen van gasten.

Programmamaker Eric Goens bevestigde enige tijd geleden al dat wielrenner Wout Van Aert naar 'Het Huis' zou komen. Zijn val in de Ronde van Frankrijk gooide echter roet in het eten waardoor de opnames moesten verschoven worden.


En vandaag lost Het Laatste Nieuws nog enkel namen van gasten die 24 uur in de villa nabij Leuven in het gezelschap van Goens zullen vertoeven. Willy Sommers zal er zijn, net als James Cooke en voormalig VTM-icoon Lynn Wesenbeek. Eric Goens ontvangt ook publiekslieveling Niels Destadsbader. Maar de meest opvallende naam is ongetwijfeld voormalig staatssecretaris Theo Francken (N-VA). Ook voor hem moesten de opnames al meerdere keren herpland worden.

'Het Huis' is dit najaar te zien op Eén.

Bron: Het Laatste Nieuws

Eén maakt midden augustus de najaarsprogrammering bekend. Daarover lees je natuurlijk alles op TVvisie.

[UPDATE 9 augustus]
Eén heeft intussen nog de laatste namen voor de nieuwe reeks van 'Het Huis' vrijgegeven. Zijn er ook bij: Marc Herremans en Dina Tersago.

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
hethuis

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Joanna Lumley begint aan haar Zijderoute-avontuur in Veneti, waar ze te weten komt hoe de reizen van de Venetiaanse held Marco Polo en de handelaars van de Zijderoute de groei van de stad hebben benvloed. In Albani wandelt ze langs de Via Egnatia, de weg die twee uithoeken van het Romeinse Rijk met elkaar verbond - Rome en Byzantium. Vervolgens gaat het richting Turkije, naar Istanbul, dat een cruciale rol speelde op de route door zijn ligging op het kruispunt van Europa en Azi. In Cappadoci verbaast Joanna zich over de indrukwekkende rotsformaties die er voor een uniek landschap zorgen. Ten slotte neemt ze de nachttrein naar de hooglanden in het verre oosten van Turkije, in de buurt van de Georgische grens.

'Joanna Lumley's Silk Road', om 21.55 uur op En.

Dossiers