Telenovelle 'David' vanaf maandag in primetime

vrijdag 28 mei 2010

Vanaf maandag 31 mei kunnen de fans van 'David' langer genieten van het mooie weer en kunnen de blokkende studenten hun inspanningen net iets langer rekken. De telenovelle verhuist immers naar primetime en dat tot aan de apotheose op het einde van de maand juni.

Maandag volgen we de avonturen van David en Sofie vanaf 19.50 uur. Voorafgaand kan de Vlaamse kijker na 'Het Nieuws' van 19.00 voor de eerste keer genieten van 'De Stip', een programma waarin de Vlamingen elke weekdag een unieke kans krijgen om een oproep aan heel Vlaanderen te doen, onmiddellijk gevolgd door 'Het Weer'.


Na de telenovelle is het de beurt aan de fans van 'Familie', gevolgd door de kick-off aflevering van 'Boer zkt Vrouw'. De avond wordt afgesloten met een herhaling van de succesvolle crimi-reeks 'Code 37' en een aflevering van het actualiteitenmagazine 'Telefacts 360'.

De nieuwe line-up:

19.00 uur: 'Het Nieuws'
19.35 uur: 'De Stip'
19.45 uur: 'Het Weer'
19.50 uur: 'David'
20.20 uur: 'Familie'
21.00 uur: 'Boer zkt Vrouw'
22.15 uur: 'Code 37'
23.20 uur: 'Telefacts 360'


Lees ook:
Schrijf je NU in voor onze gratis nieuwsbrief: TV-Visie Extra
Deze week in 'David'

DOSSIER: David, de nieuwe telenovelle van vtm

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Temptation Island 2020' (foto: VIJF - © SBS Belgium 2020)

Tijdens de twee weken die ze apart hebben doorgebracht, hebben de koppels ruim de tijd gehad om hun relatie vanop een afstand te bekijken en conclusies te trekken. De dreamdate was de ultieme kans voor de verleiders om hun prooi te strikken. Vandaag worden de koppels herenigd met hun partner tijdens het laatste kampvuur. Een confrontatie waar iedereen vol spanning naar uitkijkt.

'Temptation Island', om 20.35 uur op VIJF.

Dossiers