'Sterren op de Dansvloer': Sam Gooris en Ellen naar huis!

zaterdag 28 januari 2006

De basketsloefkes hebben hem niet kunnen redden. De 'ideale' schoonzoon van Jean-Marie Pfaff heeft noch de jury noch Vlaanderen kunnen overtuigen van zijn danscapaciteiten... Exit Sam Gooris!

In d

eze derde liveshow moesten de kandidaten kiezen tussen de jive en de tango. Blonde god Pim moest de spits afbijten met zijn lievelingsdans 'de jive'. Na zijn kater van 'Eurosong 2006' had Pim alles op alles gezet om toch één wedstrijd tot een goed einde te brengen. De vakjury was terecht opgetogen van zijn verbluffende vooruitgang.

De stylisten van VTM hadden er deze keer ook voor gezorgd dat de extra troeven van Gilles De Bilde opnieuw werden uitgespeeld. De voetballer valt niet alleen op door zijn danscapaciteiten. Vlaanderen volgt niet alleen zijn voetenwerk, maar heeft ook zijn kontje uitgeroepen in een aparte categorie. 'Het kontje van Gilles' lijkt dan ook goed op weg om de eerste hype van 2006 te worden. 

Geen van beiden elementen zijn van toepassing op Sam Gooris. Op zijn eigen manier rolde hij door de wedstrijd. Zijn soms ongepaste antwoorden vielen duidelijk niet in goede aarde bij televisiekijkend Vlaanderen. Toch was Sam na de bekendmaking van het verdict het hele team inclusief de vakjury zeer dankbaar voor de mooie periode.

De 6 overblijvers kunnen weer aan de slag, want volgende vrijdag verwacht Vlaanderen een nieuwe topprestatie.
Iedere ochtend onze nieuwsbrief 'TV-Visie Extra' in jouw mailbox!
Schrijf je nu in via
dit invulformulier  Doen!

DOSSIER: Sterren op de Dansvloer (VTM)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Wozniak krijgt groen licht om opnieuw aan de slag te gaan. Hij en Harlee bekomen nog steeds van hun bijna-doodervaring. Ondertussen worden ze naar een gruwelijke plaats delict gestuurd, die bezaaid ligt met mysteries.

'Shades Of Blue', om 23.25 uur op VTM 3.

Dossiers