'Sterren op de Dansvloer': EVI Hanssen naar HUIS!

zaterdag 18 februari 2006

Grote verbazing tijdens het bekendmaken van de einduitslag van 'Sterren op de Dansvloer'. Niet de zwak presterende Gilles De Bilde werd naar huis gestuurd, maar wel Evi Hanssen en haar danscoach Guy Jottay.

Het

was de rode draad doorheen de hele liveshow. Gilles De Bilde presteerde niet zoals het moest. Zelfs de vakjuy was het unaniem eens: Gilles en Martine zouden de wedstrijd moeten verlaten.

Maar zoals reeds eerder in grote shows gebeurde, besliste televisiekijkend Vlaanderen er anders over. Tot grote verbazing in de studio werden Evi en Guy naar huis gestuurd. Dat koppel brak tijdens deze liveshow zelfs het record aantal punten gegeven door de vakjury. Voor hun tweede dans behaalden zijn 36 punten.

Grote favoriet Dina Tersago was onmiddellijk zeker van een plaatsje in de halve finale. Als tweede koppel werd dus Gilles De Bilde verlost uit zijn lijden en tot slot kreeg ook Natalia de kans van het publiek om door te stoten naar volgende week. Benieuwd wat Gilles De Bilde volgende week, na zijn kontje en blote borst nog meer in de strijd gaat gooien om vrouwelijk Vlaanderen te laten stemmen....

DOSSIER: Sterren op de Dansvloer (VTM)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Wozniak krijgt groen licht om opnieuw aan de slag te gaan. Hij en Harlee bekomen nog steeds van hun bijna-doodervaring. Ondertussen worden ze naar een gruwelijke plaats delict gestuurd, die bezaaid ligt met mysteries.

'Shades Of Blue', om 23.25 uur op VTM 3.

Dossiers