Staf en Mathias schoppen het tot onderbroekenmodel

woensdag 29 augustus 2018
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2018

Het zesde seizoen van 'Het Lichaam van Coppens', dat volgende week donderdag 6 september start bij VTM, opent met een stunt én met een grondige renovatie.

Niet van het programma, maar wél van het lichaam van Coppens zelf: het lijf van Staf en Mathias. Want de broers hebben hun lichaam aan het ultieme experiment onderworpen: kunnen ze op twee maand  tijd  zo veel spieren en een sixpack kweken om onderbroekenmodel te worden?

En ja, het experiment is geslaagd. Hun kathedraal van een lijf is te bewonderen in de folder van HEMA. Ook in de winkels zelf staan ze in het groot, in hun bijna blootje.

Een sixpack in twee maanden
Staf en Mathias begonnen hun ‘renovatie’ niet alleen, maar kregen professionele begeleiding van o.a. professor Hespel van KULeuven, diëtiste Marlies Huysentruyt en sportcoaches Jan, Thys en Jonathan. Zij hielpen de broers veranderen van hesp naar hunk. Droge worst, een portie gemengd, de Duveltjes: het was lang taboe. Twee maand lang was er alleen soep, rijst en kip en heel, heel, héél veel trainen. Na bijzonder intensieve en moeilijke weken kroop de opdracht die ze zichzelf hadden aangemeten niet alleen in lijf en leden, maar ook in het hoofd. Zowel Staf als Mathias konden twee maand lang aan niks anders denken dan aan wat ze mochten eten en wat niet. Echt vrolijk word je er niet van.

Maar het blijft niet bij de onderbroekenshoot: Staf en Mathias legden hun lichamen op foto vast in het begin van de proef en op het einde. Zo verzamelden ze een mooie reeks ‘voor’ en ‘na’ foto’s. 12 om precies te zijn. Voor elke maand één. Zo schoppen ze het naast onderbroekenmodel ook tot ‘calenderboy’ en kunnen ze nog elke dag van het jaar genieten van hun resultaat. Maar dat kan u ook: de kalenders zijn vanaf 11 september voor 7 euro te verkrijgen in Het Kruidvat. Die 7 euro gaat integraal naar Rode Neuzen Dag. Er kan dus elke maand een andere Coppens in de huiskamer hangen.

'Het Lichaam van Coppens', vanaf donderdag 6 september om 20.35 uur op VTM.

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Alejandra Theus, Ini Massez en Tine Embrechts in 'Zie Mij Graag' (foto: Eén - © VRT 2018)

Na haar tegenslag met Willem en de mysterieuze vrouwenstem aan de telefoon toen ze Jean-Philippe opbelde, besluit Anna dat ze voorgoed klaar is met mannen. Wanneer ze avances krijgt van een vrouw, vraagt ze zich af of ze misschien altijd al lesbisch was. Terwijl Anna met de hulp van Sas en Nicole aan haar experimentele fase begint, worstelen Ben en Sien met de ongewenste zwangerschap. Gunther en Nicole kunnen het alvast niet laten om zich ermee te moeien.

'Zie Mij Graag', om 20.35 uur op Eén.

Dossiers