'Sorry Voor Alles' trekt naar Duitsland

donderdag 18 juli 2019
Foto: Eén/VRT - © Lies Willaert 2016

In Duitsland wordt deze zomer een eigen versie van 'Sorry Voor Alles' uitgezonden. Dat schrijft Het Nieuwsblad. Midden augustus worden er twee afleveringen van anderhalf uur uitgezonden.

In 2016 presenteerde Adriaan Van den Hoof op Eén een eerste seizoen van 'Sorry Voor Alles'. Daarin wordt het leven van een gewone Vlaming gedurende een hele maand subtiel in de war gestuurd. Daarna wordt het nietsvermoedende 'slachtoffer' naar de studio gelokt om vragen over de afgelopen maand te beantwoorden.


'Sorry Voor Alles' was bij ons een kijkcijferhit en het programma won wereldwijd ook diverse prijzen, waaronder een International Emmy. Het is niet zeker of er in Vlaanderen nog afleveringen zullen worden gemaakt. Of misschien zijn er toch opnames in volle gang. Daarover houden de makers de lippen stijf op mekaar. 'Om altijd het verrassingseffect te behouden', klinkt het.

Nu trekt 'Sorry Voor Alles' dus naar Duitsland. Op 7 en 14 augustus programmeert de Duitse openbare omroep ZDF twee afleveringen van elk anderhalf uur. Per aflevering draven twee deelnemers op. De show zal in Duitsland gepresenteerd worden door de populaire tv-personality Steven Gätjen.

'Sorry Voor Alles' werd eerder ook uitgezonden in Nederland, gepresenteerd door Jan Smit. Daar werd het format geen succes.

Bron: Het Nieuwsblad

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Holland-Belgi√ę' (foto: RTL 4 - ¬© RTL 2020)

Een team uit Vlaanderen onder leiding van Niels Destadsbader gaat een verbale strijd aan met een Nederlands team, geleid door Ruben Nicolai. Hoeveel kennen Vlamingen van Nederlandse gewoontes, uitdrukkingen en producten? Vandaag spelen naast Niels Destadsbader ook Katja Retsin en Wesley Sonck.

'Holland - BelgiŽ', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers