Sofie wordt affichemodel dankzij 'De Stip'

zaterdag 30 april 2011

Op 28 februari lanceerde de 12-jarige Sofie Colpaert uit Ranst via 'De Stip' een oproep naar kijkend Vlaanderen toe. Het meisje droomde ervan om als model te fungeren op een groot reclamebord. Dankzij fotograaf Wout Beel en JCDecaux, specialist inzake buitenreclame, komt deze droom nu in vervulling.

Sofie schitterde tijdens een professionele fotoshoot en prijkt nu op een reclamepaneel van 20m2. Het resultaat van dit avontuur was een week lang te bewonderen in de Groenendaallaan te Merksem. De reportage rond Sofie en haar unieke belevenis is te zien in 'De Stip' op zondag 1 mei.


'De Stip', zondag 1 mei om 19.35 uur op vtm.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Terzake' (Canvas)

De kans is groot dat u ook al eens zo'n raar telefoontje gekregen hebt in gebrekkig Engels, vaak met een Indische tongval en met de dringende boodschap dat je computer ernstig geïnfecteerd is. Dat zijn dan vrijwel zeker oplichters die je beloven je computer terug virusvrij te maken tegen grove betaling natuurlijk. De Britse reporter Rajini Vaidyanathan praat met slachtoffers, maar ook met scambaiters. Dat zijn mensen die jacht maken op deze oplichters. Ze ontmoet een van de beruchtste die opereert onder de codenaam Jim Browning. Hij heeft een van de vele Indische callcenters gehackt. Zo kan hij via de bewakingscamera's haarfijn zien en horen hoe meedogenloos ze te werk gaan.

'Terzake docu - Spying on the Scammers', om 20.25 uur op Canvas.

Dossiers