SBS gaat dit najaar voor een ideale mix

donderdag 22 augustus 2019
Foto: VIER - © SBS Belgium 2019

Meer dan ooit heeft SBS de wind in de zeilen: VIER, VIJF en ZES groeien sinds januari tot een mooie 19,9% marktaandeel. Ter vergelijking: in dezelfde periode vorig jaar haalde SBS 18,6%.

Vanaf 26 augustus bouwen VIER, VIJF en ZES verder aan hun succesvolle fundamenten met zowel sport als entertainment in het weekend, vaste afspraken op weekdagen met 'Gert Late Night' en 'De Slimste Mens ter Wereld' en daarbovenop in het najaar en de winter zeven nieuwe lokale programmatitels: 'De Battle', 'Ooit Vrij', 'Help, mijn borsten staan online', 'Forever Young', 'Het Parket', 'Monacovrouwen' én 'Celebs gaan Daten'. Ook het gloednieuwe, prestigieuze avontuurlijke VIER-programma wordt de komende maanden te water gelaten: 'Over De Oceaan'.


Met de dagelijkse fundamenten 'Gert Late Night' en 'De Slimste Mens ter Wereld' zit VIER stevig op koers. Intussen is Huizenjagers uitgegroeid tot een succesvol en veelbekeken afspraak in de vooravond. Vaste waarde 'De Rechtbank' introduceert zes nieuwe rechters, terwijl 'Bake Off Vlaanderen' met Wim Opbrouck en 'Zo Man Zo Vrouw' met Jani Kazaltzis straffe fictiereeksen 'Callboys' en 'Auwch' naast zich krijgen.

VIER verwent de voetbalfans op dinsdag met Champions League, terwijl Sports Late Night op vrijdag, zaterdag en zondag dé afspraak is. In het weekend is er dit najaar ook het tweede seizoen van de veelbesproken live danswedstrijd 'Dancing With The Stars'. Dit najaar en deze winter brengt VIER vijf nieuwe programma’s én start de zender met de ontwikkeling van een prestigieus Woestijnvis-programma: 'De Battle', 'Ooit Vrij', 'Help, mijn borsten staan online', 'Forever Young', 'Het Parket' en 'Over De Oceaan'.

Wat staat er dit najaar op het programma bij VIER?

Ontdek het najaar van VIJF

Wat brengt ZES? 

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Over Water' fictie op En

John zijn handeltje op de terreinen van De Beco draait volop en hij verdient bakken geld. Alles loopt volgens plan, tot Ella een afschrift van de bank vindt en John confronteert met zijn leugens: hij had haar beloofd nooit nog crimineel werk te doen. Barry beslist om te werken met John, wat John vleugels geeft. Zeker omdat hij intussen ontdekt wat de zwakke plek van De Pelsmaecker is. Barry is intussen met andere dingen bezig: Julie Beckers.

'Over Water', om 20.50 uur op En.

Dossiers