SBS gaat dit najaar voor een ideale mix

donderdag 22 augustus 2019
Foto: VIER - © SBS Belgium 2019

Meer dan ooit heeft SBS de wind in de zeilen: VIER, VIJF en ZES groeien sinds januari tot een mooie 19,9% marktaandeel. Ter vergelijking: in dezelfde periode vorig jaar haalde SBS 18,6%.

Vanaf 26 augustus bouwen VIER, VIJF en ZES verder aan hun succesvolle fundamenten met zowel sport als entertainment in het weekend, vaste afspraken op weekdagen met 'Gert Late Night' en 'De Slimste Mens ter Wereld' en daarbovenop in het najaar en de winter zeven nieuwe lokale programmatitels: 'De Battle', 'Ooit Vrij', 'Help, mijn borsten staan online', 'Forever Young', 'Het Parket', 'Monacovrouwen' én 'Celebs gaan Daten'. Ook het gloednieuwe, prestigieuze avontuurlijke VIER-programma wordt de komende maanden te water gelaten: 'Over De Oceaan'.


Met de dagelijkse fundamenten 'Gert Late Night' en 'De Slimste Mens ter Wereld' zit VIER stevig op koers. Intussen is Huizenjagers uitgegroeid tot een succesvol en veelbekeken afspraak in de vooravond. Vaste waarde 'De Rechtbank' introduceert zes nieuwe rechters, terwijl 'Bake Off Vlaanderen' met Wim Opbrouck en 'Zo Man Zo Vrouw' met Jani Kazaltzis straffe fictiereeksen 'Callboys' en 'Auwch' naast zich krijgen.

VIER verwent de voetbalfans op dinsdag met Champions League, terwijl Sports Late Night op vrijdag, zaterdag en zondag dé afspraak is. In het weekend is er dit najaar ook het tweede seizoen van de veelbesproken live danswedstrijd 'Dancing With The Stars'. Dit najaar en deze winter brengt VIER vijf nieuwe programma’s én start de zender met de ontwikkeling van een prestigieus Woestijnvis-programma: 'De Battle', 'Ooit Vrij', 'Help, mijn borsten staan online', 'Forever Young', 'Het Parket' en 'Over De Oceaan'.

Wat staat er dit najaar op het programma bij VIER?

Ontdek het najaar van VIJF

Wat brengt ZES? 

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

De knappe en intelligente privédetectives Dylan, Natalie en Alex zijn gewapend met de allerlaatste hoogtechnologische snufjes en wagens, werden getraind in oosterse gevechtskunsten en beschikken over een uitgebreid arsenaal aan vermommingen. Het drietal werkt voor Charlie. De dames moeten tussenkomen in de ontvoeringszaak van de bekende miljonair Eric Knox. De oprichter van Knox Technologies heeft een stemherkenningsprogramma ontwikkeld dat nog accurater werkt dan de huidige technieken die gebaseerd zijn op vingerafdrukken; een wetenschappelijke doorbraak die een ware ramp kan betekenen als die in de verkeerde handen terechtkomt...

'Charlie's Angels', film uit 2000, om 22.10 uur op Q2.

Dossiers