Primeur voor VTM GO: nieuwe serie 'Gina & Chantal' eerst online te zien

woensdag 31 juli 2019
Foto: VTM - © DPG Media 2019

VTM GO doet het na vier maand uitstekend en dat succes wordt gevierd met een cadeau voor de online kijkers. Vanaf donderdag 1 augustus worden op het gratis onlineplatform de eerste 2 afleveringen aangeboden van 'Gina & Chantal', een gloednieuwe fictiereeks met Nathalie Meskens, Tine Embrechts, Tania Kloek en Joke De Bruyn.

In augustus zullen elke donderdag 2 nieuwe afleveringen volgen zodat de reeks helemaal online te zien is voor ze dit najaar bij VTM wordt uitgezonden. 


DPG Media lanceerde VTM GO als nieuw online platform voor series en film. Het unieke is dat elke gebruiker uit het aanbod van meer dan 200 series en 40 films een gepersonaliseerde selectie krijgt op basis van het eigen kijkgedrag. Sinds de start van VTM GO zijn er al 489.866 unieke gebruikers. Op 4 maanden tijd zijn er op VTM GO alleen al 15.348.064 verschillende views geweest.

'We hebben VTM GO in april van dit jaar gelanceerd en kunnen niet anders dan tevreden zijn over het instant succes. Bijna een half miljoen Vlamingen vond al zijn weg naar ons nieuwe online videoplatform. VTM GO zet in op programma's en series herbekijken, live kijken, bingeviewing én exclusieve content. Voornamelijk exclusieve buitenlandse reeksen via Walter Presents. Maar dus ook wel eens een preview van een gloednieuwe Vlaamse reeks.' –  Dirk Lodewyckx, COO DPG Media

'Gina & Chantal' speelt zich af in een villawijk in Noord-Limburg. Tine Embrechts speelt de rijke, wat naïeve Gina. Nathalie Meskens kruipt in de huid van haar cynische poetsvrouw Chantal. Samen worden de vrouwen meegesleurd in een mysterie dat een hele villawijk in de ban houdt en een flinke impact zal hebben op de levens van beide dames, en op dat van Nicky (Joke De Bruyn) en Eve (Tania Kloek), de beste vriendinnen van Gina.

Walter keeps on presenting…
Naast 'Gina & Chantal' valt er in augustus nog heel wat ander leuks te bingewatchen bij VTM GO. Bij de 200 verschillende series en 40 films die nu al online staan, komen nog volgende internationale titels bij.

Night & Day: seizoen 2
Seizoen 2, seizoen 1 was al beschikbaar op VTM GO
Vanaf donderdag 01/08

Korte inhoud: Spaanse thrillerserie over een Spaanse gerechtsdokter die betrokken raakt in de zoektocht naar een seriemoordenaar.

Fugitives: seizoen 2
Seizoen 2, seizoen 1 was al beschikbaar op VTM GO
Vanaf donderdag 01/08

Korte inhoud: Vier mannen zijn op de vlucht na een fout afgelopen drugsdeal. Blijven ze uit de handen van de politie en uit de klauwen van de maffia? Alleen samen kunnen ze overleven.

Siren
Seizoen 1
Vanaf zondag 04/08

Korte inhoud: Het kuststadje Bristol Cove staat bekend als de stad waar ooit geregeld zeemeerminnen opdoken. Nu wordt de plaats opgeschrikt wanneer een mysterieus meisje opduikt.

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Radio 2 Zomerhit 2019

Tijdens deze spannende muziekshow dingen tien genomineerde artiesten mee naar de award voor de Zomerhit van 2019. Vanavond worden ook de drie Radio 2 Muziektrofeen uitgereikt voor doorbraak, groep en soloartiest. Volgende genomineerden geven tijdens de show het beste van zichzelf tijdens hun act: Belle Perez, Niels Destadsbader, Dana Winner, Hooverphonic, Kommil Foo, Laura Tesoro, #LikeMe, Mathias Vergels, Metejoor en Regi feat. Jake Reese & OT. Niemand minder dan de huidige Eurovisiesongfestival-winnaar Duncan Laurence komt langs en brengt zijn winnend nummer 'Arcade'.

'Radio 2 Zomerhit 2019', om 20.35 uur op En.

Dossiers