Primeur voor VTM GO: nieuwe serie 'Gina & Chantal' eerst online te zien

woensdag 31 juli 2019
Foto: VTM - © DPG Media 2019

VTM GO doet het na vier maand uitstekend en dat succes wordt gevierd met een cadeau voor de online kijkers. Vanaf donderdag 1 augustus worden op het gratis onlineplatform de eerste 2 afleveringen aangeboden van 'Gina & Chantal', een gloednieuwe fictiereeks met Nathalie Meskens, Tine Embrechts, Tania Kloek en Joke De Bruyn.

In augustus zullen elke donderdag 2 nieuwe afleveringen volgen zodat de reeks helemaal online te zien is voor ze dit najaar bij VTM wordt uitgezonden. 


DPG Media lanceerde VTM GO als nieuw online platform voor series en film. Het unieke is dat elke gebruiker uit het aanbod van meer dan 200 series en 40 films een gepersonaliseerde selectie krijgt op basis van het eigen kijkgedrag. Sinds de start van VTM GO zijn er al 489.866 unieke gebruikers. Op 4 maanden tijd zijn er op VTM GO alleen al 15.348.064 verschillende views geweest.

'We hebben VTM GO in april van dit jaar gelanceerd en kunnen niet anders dan tevreden zijn over het instant succes. Bijna een half miljoen Vlamingen vond al zijn weg naar ons nieuwe online videoplatform. VTM GO zet in op programma's en series herbekijken, live kijken, bingeviewing én exclusieve content. Voornamelijk exclusieve buitenlandse reeksen via Walter Presents. Maar dus ook wel eens een preview van een gloednieuwe Vlaamse reeks.' –  Dirk Lodewyckx, COO DPG Media

'Gina & Chantal' speelt zich af in een villawijk in Noord-Limburg. Tine Embrechts speelt de rijke, wat naïeve Gina. Nathalie Meskens kruipt in de huid van haar cynische poetsvrouw Chantal. Samen worden de vrouwen meegesleurd in een mysterie dat een hele villawijk in de ban houdt en een flinke impact zal hebben op de levens van beide dames, en op dat van Nicky (Joke De Bruyn) en Eve (Tania Kloek), de beste vriendinnen van Gina.

Walter keeps on presenting…
Naast 'Gina & Chantal' valt er in augustus nog heel wat ander leuks te bingewatchen bij VTM GO. Bij de 200 verschillende series en 40 films die nu al online staan, komen nog volgende internationale titels bij.

Night & Day: seizoen 2
Seizoen 2, seizoen 1 was al beschikbaar op VTM GO
Vanaf donderdag 01/08

Korte inhoud: Spaanse thrillerserie over een Spaanse gerechtsdokter die betrokken raakt in de zoektocht naar een seriemoordenaar.

Fugitives: seizoen 2
Seizoen 2, seizoen 1 was al beschikbaar op VTM GO
Vanaf donderdag 01/08

Korte inhoud: Vier mannen zijn op de vlucht na een fout afgelopen drugsdeal. Blijven ze uit de handen van de politie en uit de klauwen van de maffia? Alleen samen kunnen ze overleven.

Siren
Seizoen 1
Vanaf zondag 04/08

Korte inhoud: Het kuststadje Bristol Cove staat bekend als de stad waar ooit geregeld zeemeerminnen opdoken. Nu wordt de plaats opgeschrikt wanneer een mysterieus meisje opduikt.

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Joanna Lumley begint aan haar Zijderoute-avontuur in Veneti, waar ze te weten komt hoe de reizen van de Venetiaanse held Marco Polo en de handelaars van de Zijderoute de groei van de stad hebben benvloed. In Albani wandelt ze langs de Via Egnatia, de weg die twee uithoeken van het Romeinse Rijk met elkaar verbond - Rome en Byzantium. Vervolgens gaat het richting Turkije, naar Istanbul, dat een cruciale rol speelde op de route door zijn ligging op het kruispunt van Europa en Azi. In Cappadoci verbaast Joanna zich over de indrukwekkende rotsformaties die er voor een uniek landschap zorgen. Ten slotte neemt ze de nachttrein naar de hooglanden in het verre oosten van Turkije, in de buurt van de Georgische grens.

'Joanna Lumley's Silk Road', om 21.55 uur op En.

Dossiers