Onverwachte 'Big Brother'-exit? Hanne en Evelien weg?

donderdag 17 mei 2007

'Big Brother' heeft een nieuwe bommetje gedropt in zijn huis. De twee Kempense zusjes werden woensdag geconfronteerd met hun leugens over hun oudere broer. Hanne en Evelien pikten dit niet en vroegen onmiddellijk hun '24 uur' aan. Als ze voet bij stuk houden, verlaten de twee zusjes donderdag definitief het huis.

D


e maskers zijn afgevallen. Op het plasmascherm verschenen beelden van het selectiegesprek van Hanne en Evelien. Tijdens dat gesprek hadden ze het over hun broer waarmee de band niet goed is. De drie wonen wel onder hetzelfde dak, maar spreken niet tegen elkaar. Eén dag eerder had 'Big Brother' hen echter gevraagd hoe hun band was. Toen verzekerden de twee zusjes dat er geen problemen zijn. 'Big Brother' dult de leugens niet langer en confronteerde hen met de beelden.

Hanne en Evelien besloten om het spel niet mee te spelen en riepen hun medebewoners op om niet naar het filmpje te kijken. Alleen Dennis bleef zitten voor het scherm. De meisjes waren razend over de beelden en in de dagboekkamer weigerden ze te antwoorden op de vragen van 'Big Brother'. Dat is natuurlijk tegen alle regels van 'Big Brother' en de twee zusjes moesten als straf verplicht naar de loft waardoor ze het feestje gingen missen.

Hanne en Evelien reageerden woest en wilden meteen vertrekken. Na overleg kozen ze om hun 24 uur bedenktijd te laten ingaan. Niets nieuws natuurlijk, maar deze keer lijken ze het echt wel te menen. Tegen alle richtlijnen van 'Big Brother' trokken ze naar de benedenruimte en deelden ze de andere bewoners hun vertrek mee. Eens te meer werd duidelijk hoe groot de kloof is tussen de 'nieuwe' en de 'oude' bewoners. Hanne en Evelien vertelden hun plannen eerst aan Martin en Diana, pas later aan Veronique en Dennis. Vooral het feit dat Dennis was blijven zitten tijdens het filmpje, zit de dames zeer hoog.

Houden Hanne en Evelien deze keer wel woord? Hebben ze hun onschuld definitief verloren? Lukt het 'Big Brother' alsnog om zijn zusjes te overtuigen om te blijven? Donderdagavond zal duidelijk worden of Hanne en Evelien het huis definitief zullen verlaten!

Update: 'Big Brother'-ophef voor niets: zusjes blijven!

DOSSIER: Big Brother 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Tijdens een wandeling treft Will in de sneeuw een ernstig onderkoelde vrouw aan. Daniel weet niet hoe hij moet omgaan met de ziekte van zijn ex-vrouw. De persoonlijke problemen tussen Connor en Ava laten zich ook in het ziekenhuis voelen.

'Chicago Med', om 23.40 uur op VTM.

Dossiers