Onverwachte 'Big Brother'-exit? Hanne en Evelien weg?

donderdag 17 mei 2007

'Big Brother' heeft een nieuwe bommetje gedropt in zijn huis. De twee Kempense zusjes werden woensdag geconfronteerd met hun leugens over hun oudere broer. Hanne en Evelien pikten dit niet en vroegen onmiddellijk hun '24 uur' aan. Als ze voet bij stuk houden, verlaten de twee zusjes donderdag definitief het huis.

D


e maskers zijn afgevallen. Op het plasmascherm verschenen beelden van het selectiegesprek van Hanne en Evelien. Tijdens dat gesprek hadden ze het over hun broer waarmee de band niet goed is. De drie wonen wel onder hetzelfde dak, maar spreken niet tegen elkaar. En dag eerder had 'Big Brother' hen echter gevraagd hoe hun band was. Toen verzekerden de twee zusjes dat er geen problemen zijn. 'Big Brother' dult de leugens niet langer en confronteerde hen met de beelden.

Hanne en Evelien besloten om het spel niet mee te spelen en riepen hun medebewoners op om niet naar het filmpje te kijken. Alleen Dennis bleef zitten voor het scherm. De meisjes waren razend over de beelden en in de dagboekkamer weigerden ze te antwoorden op de vragen van 'Big Brother'. Dat is natuurlijk tegen alle regels van 'Big Brother' en de twee zusjes moesten als straf verplicht naar de loft waardoor ze het feestje gingen missen.

Hanne en Evelien reageerden woest en wilden meteen vertrekken. Na overleg kozen ze om hun 24 uur bedenktijd te laten ingaan. Niets nieuws natuurlijk, maar deze keer lijken ze het echt wel te menen. Tegen alle richtlijnen van 'Big Brother' trokken ze naar de benedenruimte en deelden ze de andere bewoners hun vertrek mee. Eens te meer werd duidelijk hoe groot de kloof is tussen de 'nieuwe' en de 'oude' bewoners. Hanne en Evelien vertelden hun plannen eerst aan Martin en Diana, pas later aan Veronique en Dennis. Vooral het feit dat Dennis was blijven zitten tijdens het filmpje, zit de dames zeer hoog.

Houden Hanne en Evelien deze keer wel woord? Hebben ze hun onschuld definitief verloren? Lukt het 'Big Brother' alsnog om zijn zusjes te overtuigen om te blijven? Donderdagavond zal duidelijk worden of Hanne en Evelien het huis definitief zullen verlaten!

Update: 'Big Brother'-ophef voor niets: zusjes blijven!

DOSSIER: Big Brother 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De voorbije 30 jaar zijn de stedelijke gebieden verdrievoudigd in grootte. Door de bouw van steden worden dieren uit hun habitat verdreven. Zij moeten vechten voor hun plek in een gebied dat ooit van hen was. Zo volgen we olifanten in Sri Lanka die de strijd aangaan met de mens om hun territorium en zien we hoe de toekomst van de kapucijnapen in Costa Rica bedreigd wordt. Maar we leren ook dat een goeie relatie tussen wilde dieren en de mens mogelijk is en voordelig kan zijn voor beide partijen.

'Cities: Nature's New Wild', om 21.10 uur op Canvas.

Dossiers