Ontdek de 11 nieuwkomers dit najaar bij VTM

maandag 19 augustus 2019

Met 11 nagelnieuwe programma's gaat VTM voor een GREAT najaar! TVvisie was vanmorgen op de persvoorstelling waar alle nieuwe titels werden voorgesteld! Onder de nieuwigheden is er heel wat entertainment, zoals de startaflevering van 'Beat VTM', 'De Code van Coppens' en 'Andy op Patrouille'. Sterke verhalen zijn te zien én te horen in 'Studio Stan'.

 Loïc is 'Zot van Koken' dit najaar en sterrenchef Sergio Herman gaat met reisjunk Axel Daeseleire op expeditie langs de lekkerste keukens ter wereld. Nieuwe Vlaamse fictie is er met 'Gina & Chantal'. Luk Alloo is dit najaar terug met een eigenzinnig mediamagazine in '(h)ALLOOMEDIA' en meeslepende reality is er van 'De Luchtpolitie', 'Steenrijk Straatarm' en 'Onderzoeksrechters'


Wat meer uitleg over de 11 nieuwkomers:

'Beat VTM'
8 onbekende Vlamingen kruisen de degens met 8 VTM-gezichten. Koen Wauters, Nathalie Meskens, Freek Braeckman, Kürt Rogiers, Natalia, Guga Baúl, Mathias Coppens en Olga Leyers worden door hen uitgedaagd om een totaal nieuwe discipline onder de knie te krijgen, binnen de 100 dagen. In een ongeziene strijd nemen bekend en onbekend Vlaanderen het tegen elkaar op in een discipline die geen van beiden kent. Welke VTM-kop troeft zijn tegenstander genadeloos af? En welke onbekende Vlaming beats VTM?


'Sergio & Axel: Van de Kaart'
Sergio Herman en Axel Daeseleire. De ene tovert al 25 jaar een geslaagde mix van exotische smaken uit zijn koksmouw, maar heeft amper tijd om een stapje in de wereld te zetten. De andere is een ervaren globetrotter met een voorliefde voor lekker eten. Samen trekken zij naar Thailand, Japan, India, Mexico, Libanon en Scandinavië, naar landen die doen watertanden. Op deze ontdekkingstocht naar bekende en onbekende smaken komen ze elkaar én zichzelf voortdurend tegen. Behoorlijk pittig, maar ook verrassend boterzacht en bij momenten bitterzoet.

'Studio Stan'

Sommige persoonlijke verhalen zijn zo sterk, dat ze hun eigen plaat verdienen. Elke gast in de opnamestudio van Stan Van Samang heeft een bijzondere reden om een bepaalde song op te nemen. Stuk per stuk zijn het songs die horen bij een grappig of emotioneel verhaal. Stan schakelt topmuzikanten in om van die ene song een speciale cover te maken, even uniek als de uitvoerder.

'De Luchtpolitie'
Niets ontsnapt aan het oog van een flik in de lucht. De Luchtpolitie volgt de enige afdeling luchtsteun van de Belgische politie. Je ziet alles door de ogen van het team zelf. De camera’s zitten op de eerste rij in de politiehelikopters en volgen de spannendste interventies vanop 300 meter hoogte. Achtervolgingen op het scherpst van de snee, vermiste personen opsporen in een race tegen de tijd, interveniëren bij zware rellen, fabrieks- en bosbranden blussen: De Luchtpolitie neemt de kijker mee op een zinderende vlucht.

'Loïc: Zot van Koken'
De kerel die geen kok mocht worden, krijgt een kookprogramma. Foodvlogger Loïc Van Impe tovert passie op je bord en op je scherm. Het multitalent kreeg het kokerellen thuis met de paplepel mee en leerde koken dankzij miljoenen filmpjes online én voorbeelden op tv. Elke weekdag gaat hij op bezoek bij een foodie en tovert hij erna een lekker en toegankelijk gerecht op tafel.

'De Code van Coppens'
Spannende uitdagingen en straffe stunts. Zo kennen we de broers Coppens. Dit najaar steken ze speciale kamers vol wetenschappelijke puzzels, proeven en opdrachten die hun bekende vrienden tot een goed einde moeten brengen. Welk bekend gezicht kraakt De Code van Coppens?

'Gina & Chantal'
Achter Gina (Tine Embrechts) haar mooie gevel gaat een geheim schuil dat het daglicht niet mag zien. Een geheim waarvan zelfs Gina niet op de hoogte is. Samen met haar poetsvrouw Chantal (Nathalie Meskens) en rijke hartsvriendinnen Eve (Tania Kloek) en Nicky (Joke De Bruyn), wordt ze meegesleurd in een mysterie dat de hele villawijk in de ban houdt en een flinke impact zal hebben op het leven van alle vier.

'Andy op Patrouille'
Andy Peelman is naast acteur, ook écht politieagent. In Andy op Patrouille gaat hij langs bij buitenlandse collega’s. Hij trekt er het plaatselijke uniform aan en beantwoordt echte oproepen samen met zijn collega's van o.a. de Policía Nacional van Colombia, het Sheriff's Office van Virginia of de Border Police van Israël. Andy beleeft vanop de eerste lijn hoe de politie omgaat met plaatselijke problemen. Hij ziet verschillen en gelijkenissen met hoe agenten hier in België werken en leert collega's kennen die dezelfde passie delen: politiewerk.

'(h)ALLOOMEDIA'
De snelste reporter van het land brengt op zijn hele eigen manier een mediadagboek op tv. Wat gebeurt er in bekend Vlaanderen? Wie is waar mee bezig? Wie zegt wat over wie? Luk Alloo houdt Bekende Vlamingen naast een micro ook een spiegel voor en deinst er niet voor terug ze in een heel verrassende situatie te zetten.  

'Onderzoeksrechters'

Hoe vertel je een verdachte dat hij is aangehouden? Hoe gaat dat precies, afstappen bij een misdaadplek? In een nieuwe serie zie je hoe onderzoeksrechters echt te werk gaan. Acht rechters laten voor het eerst in hun dossiers kijken en worden gevolgd in hun niet-alledaagse job. Je zit mee op de eerste rij bij hun onderzoek, wedersamenstellingen, getuigenverhoor of huiszoekingen. Sterke verhalen over rechters en zij die van het rechte pad zijn afgeweken.

'Steenrijk Straatarm'
Een arm en een rijk gezin ruilen een weekend lang van huis, van budget en van leven. De ene familie proeft van een luxeleven, terwijl de andere plots creatief moet omspringen met beperkte middelen. Maar liggen hun levens echt zo ver uit elkaar of blijken ze aan het einde van de rit meer gemeen te hebben dan ze dachten? Hét internationale succesprogramma uit Nederland krijgt een Vlaamse versie.


Persbericht DPG Media - VTM
http://www.vtm.be
vtm
vtm
Meer artikels over VTM

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
VTM

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 2 logo

De 54-jarige Rotterdammer John is altijd al een stevige drinker geweest, maar wanneer zijn grote liefde Adele overlijdt aan de gevolgen van leukemie, is het hek helemaal van de dam. Zijn kinderen Nathalie en Giovanni maken zich grote zorgen. Wanneer Maarten aan de slag gaat met de familie, blijkt al gauw dat het gebruik van alcohol en drugs niet alleen een probleem van vader John is.

'Verslaafd', om 21.40 uur op VTM 2.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
  • 06:00
    Radio2 op VRT 1: Goeiemorgen, morgen!
    00:50
    Thuis
  • 00:05
    Nachtlus
    07:30
    Ketnet Junior
  • 06:40
    Vos en Haas
    21:00
    Geen uitzending
  • 06:45
    Nils Holgersson
    01:45
    Geen uitzending
  • 02:20
    Geen uitzending
    06:55
    Blind getrouwd: Australië
  • 02:25
    Geen uitzending
    11:15
    Sturm der Liebe
  • 01:00
    Geen uitzending
    14:10
    Airwolf
  • 06:30
    All Saints
    01:35
    House
  • 06:00
    Joe
    00:45
    Geen uitzending
  • 06:00
    TEAM OCHTEND
    00:45
    De Tafel van Gert
  • 05:00
    Geen uitzending
    00:50
    ER
  • 06:30
    Geen uitzending
    00:30
    Manifest
  • 05:00
    Geen uitzending
    00:55
    The Block NZ: On Point
  • 05:00
    Geen uitzending
    00:40
    Castle
  • 06:00
    Herhalingslus
    08:00
    Wijzer Wonen
  • 06:40
    De kunstenaar
    06:00
    Nog Even Soezen
  • 06:20
    De Sterrenkaart
    00:35
    De Eregast
  • 04:38
    Tennis: Dubai Duty Free Tennis Championships 2024
    22:00
    Wordt aangekondigd
  • 06:30
    London Kills
    01:30
    Father Brown
  • 06:41
    NOS Journaal
    00:41
    Op1
  • 04:30
    Suhoor Stories
    00:20
    Nieuwsuur
  • 06:40
    Ella, Oscar & Hoo
    00:06
    Sophie & Jeroen