Online ochtendnieuws met Elke Pattyn

zondag 19 mei 2019
Foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

In de cruciale week voor de verkiezingen trapt Elke Pattyn 's ochtends de nieuwsdag af met een relevant ochtendnieuws. Daarin gaat ze dieper in op het verse nieuws van de dag en de thema's die de campagne domineren.

Ze praat op de set in Vilvoorde met politici en schotelt hen vragen voor  die de kijkers belangrijk vinden. Maandagochtend is sp.a-voorzitter John Crombez haar eerste gast, op een dag die bij VTM NIEUWS helemaal in het teken staat van het geld van de Vlaming.  (met ’s avonds ook De Grote Geldenquête en het Grote Gelddebat) Politiek analist Noël Slangen geeft een blik in de interne keuken van de nationale politiek  en kijkt al vooruit naar de verkiezingsdag van zondag 26 mei.  En comedian Kamal Kharmach trekt iedere dag naar een politicus thuis, om die in zijn of haar natuurlijke habitat scherpe en relevante, maar tegelijk ook grappige en gevatte vragen te stellen. Maandag is hij alvast te gast bij Servais Verherstraeten, de fractieleider van de CD&V in de Kamer.


Afspraak elke weekdag tot en met 24 mei om 7.00 uur online op vtmnieuws.be en hln.be.

Persbericht MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019
http://www.vtm.be
vtm
vtmbe
Meer artikels over VTM

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

De knappe en intelligente privédetectives Dylan, Natalie en Alex zijn gewapend met de allerlaatste hoogtechnologische snufjes en wagens, werden getraind in oosterse gevechtskunsten en beschikken over een uitgebreid arsenaal aan vermommingen. Het drietal werkt voor Charlie. De dames moeten tussenkomen in de ontvoeringszaak van de bekende miljonair Eric Knox. De oprichter van Knox Technologies heeft een stemherkenningsprogramma ontwikkeld dat nog accurater werkt dan de huidige technieken die gebaseerd zijn op vingerafdrukken; een wetenschappelijke doorbraak die een ware ramp kan betekenen als die in de verkeerde handen terechtkomt...

'Charlie's Angels', film uit 2000, om 22.10 uur op Q2.

Dossiers