Online ochtendnieuws met Elke Pattyn

zondag 19 mei 2019
Foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

In de cruciale week voor de verkiezingen trapt Elke Pattyn 's ochtends de nieuwsdag af met een relevant ochtendnieuws. Daarin gaat ze dieper in op het verse nieuws van de dag en de thema's die de campagne domineren.

Ze praat op de set in Vilvoorde met politici en schotelt hen vragen voor  die de kijkers belangrijk vinden. Maandagochtend is sp.a-voorzitter John Crombez haar eerste gast, op een dag die bij VTM NIEUWS helemaal in het teken staat van het geld van de Vlaming.  (met ’s avonds ook De Grote Geldenquête en het Grote Gelddebat) Politiek analist Noël Slangen geeft een blik in de interne keuken van de nationale politiek  en kijkt al vooruit naar de verkiezingsdag van zondag 26 mei.  En comedian Kamal Kharmach trekt iedere dag naar een politicus thuis, om die in zijn of haar natuurlijke habitat scherpe en relevante, maar tegelijk ook grappige en gevatte vragen te stellen. Maandag is hij alvast te gast bij Servais Verherstraeten, de fractieleider van de CD&V in de Kamer.

Afspraak elke weekdag tot en met 24 mei om 7.00 uur online op vtmnieuws.be en hln.be.

Persbericht MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019
http://www.vtm.be
vtm
vtmbe
Meer artikels over VTM

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kleedkamer' (foto: Canvas - © VRT/Deklat Binnen 2019)

Exact 50 jaar geleden won Eddy Merckx zijn eerste Ronde van Frankrijk. Om dat te vieren, wijdt 'De Kleedkamer' twee afleveringen aan La Grande Boucle. Ruben trekt naar wielerbaan La Cipale, in het bos van Vincennes. Met Jos De Cauwer, Johan Bruyneel, Dirk Demol en Rudy Pevenage buigt Ruben zich over de vraag wat het betekent om de Ronde van Frankrijk te winnen als ploegleider en hoe ver men moet gaan om die overwinning in de wacht te slepen.

'De Kleedkamer', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers