Nieuwe waanzin in 'Tragger Hippy' (preview)

dinsdag 5 september 2006

Tom Waes, Jan Van Looveren en Koen Van Impe 'teisteren' vanaf 6 september 2006 opnieuw elke woensdag om 20u30 het KANAALTWEE-scherm met nieuwe verborgen camera-sketches in ware guerilla-stijl!

D


e tweede reeks zit boordevol nieuwe, absurde, geschifte en hilarische typetjes en situaties. Tom, Jan en Koen hebben hun inspiratie de vrije loop gelaten en het resultaat zijn 12 nagelnieuwe afleveringen boordevol nieuwe waanzin en hilariteit.

In de eerste aflevering kruipt Tom Waes opnieuw in de huid van zijn alter ego : 'de agent'. Hij deinst er niet voor terug om op de zeedijk enkele toeristen aan te pakken omdat ze genietend op een bank zitten, hij legt zonder schroom beslag op de fiets van een vrouwelijke toeriste om zogezegd achter een dief aan te gaan en misbruikt zijn 'functie' om als eerste een ijsje te bemachtigen. Hoeft het gezegd dat dit heel wat verbaasde blikken oplevert?

Maar ook Jan heeft heel wat in petto voor de nietsvermoedende Vlaming… Als de man met de grote gsm maakt hij een skipiste onveilig en als de 'Joeri' vindt hij te moeten instaan voor de veiligheid op een bingoavond voor bejaarden. Jan ontpopt zich tevens als een begenadigd golfer … weliswaar op een petanquebaan.

Koen klust opnieuw bij als museumgids en brengt menig kunstliefhebber van de wijs met zijn fratsen. Ook zijn avonturen als 'blinde jogger' gaan in het stadspark niet onopgemerkt voorbij. Ook de reuzenkonijnen zijn in dit nieuwe seizoen van de partij. Zij krijgen tevens het gezelschap van enkele reuzeneekhoorns die het op vissers gemunt hebben… En, zag u al eens een priester en een zuster als dolverliefd koppel kuieren in het park?

Tom Waes interviewt Antoine Denerdt, burgemeester van Kruibeke, maar zoals gewoonlijk loopt het gesprek danig uit de hand. Dat gebeurt eveneens wanneer Tom Bo Coolsaet interviewt over de 'nieuwe vrouw' : een medewerker van Tom wordt immers prompt aangevallen door gevaarlijke hond en Bo's reactie spreekt boekdelen.

Klik hier voor een preview.

'Tragger Hippy', woensdag 6 september om 20.30 uur op Kanaaltwee.

DOSSIER: Het televisienajaar 2006

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo

We leven in een wereld waarin uiterlijk alles is, als je er anders uitziet heb je het zwaar. We volgen drie knappe jonge vrouwen met een verminking in het gezicht. Ze vertellen emotionele verhalen over hun strijd tegen de vooroordelen van anderen.

'Straffe Verhalen', om 22.30 uur op VIJF.

Dossiers