Nieuwe afleveringen van 'Open en Bloot'

dinsdag 5 september 2006

Vanaf 10 september 2006 kan je op KANAALTWEE elke zondagavond genieten van nieuwe afleveringen van 'Open en Bloot'. Voor het vierde seizoen op rij leidt Tiany Kiriloff de kijker dertien weken lang rond in de wereld van spannende seks en zinderende erotiek.

D


it seizoen maken een aantal nieuwigheden het 'Open en Bloot'-recept nóg kruidiger en pikanter. Zo heeft 'Open en Bloot' voor het eerst in de geschiedenis der seksprogramma's 12 Bekende Vlamingen kunnen onderwerpen aan een spervuur van intieme vragen in het BV-sekspaspoort. Hun openhartigheid is op zijn minst verbazend te noemen….

Zo kom je onder andere te weten of Mike Verstraeten al eens te zien is geweest in amateurseksfilmpjes en of Roel Vanderstukken wel kan genieten van veilige seks. Ellen Petri doet haar visie over one night stands uit de doeken en Pim Symoens maakt u deelgenoot van zijn meest ultieme fantasieën.

Daarnaast beoordeelt Kirsten (winnares Big Brother 2006) schaamhaarkapsels en acteur Guy Van Sande neemt het werk van porno-collega's onder de loep. Martine Jonckheere haalt herinneringen op aan haar eerste keer, zangeres Petra verklapt waar zij allemaal geil van wordt, oud-bokskampioen Freddy De Kerpel wordt geconfronteerd met extreme seksvormen terwijl zanger Guy Swinnen zijn visie geeft op de vrije liefde. Zoë Van Gastel komt te weten hoe het is om géén seks te hebben en Kaye Styles vertelt je voor eens en altijd of zwarte mannen nu werkelijk groter geschapen zijn…

Om af te sluiten stuurt Tiany de kijkers vanaf nu steeds naar bed met een extra portie inspiratie. In 'Het standje van de week' ontdekken ze steeds een nieuw, ondeugend standje : duidelijk in beeld gebracht en becommentarieerd, zodat zelf uitproberen een makkie wordt…

'Open en Bloot' blijft concreet, praktisch en expliciet : de bijzonder goed gesmaakte formule van de voorbije drie jaar. De gekende basisingrediënten van dit spraakmakende magazine over seks blijven dezelfde : zo wordt er weer openhartig gebabbeld over thema's als de vrije liefde, amateurseks, one night stands en bijvoorbeeld seksmode.

In de rubriek 'Tweemaal Bloot' gaan jonge en minder jonge koppels nog steeds uit de kleren voor een spannende fotoshoot in de studio van showbizz-fotograaf Henk Van Cauwenbergh. En dat er met seks al eens kan gelachen worden, bewijzen Jits Van Belle en Olivier Schalbrouck, of liever hun alter ego's Mia en Karel, wiens seksleven niet altijd van een leien dakje loopt. 'Open en Bloot' zit dit najaar weer vol spannende tips, pikante ideeën en erotische technieken en weetjes die je zondagavond én je intieme leven verrijken…

'Open en Bloot', vanaf zondag 10 september om 22.20 uur op KANAALTWEE.

DOSSIER: Het televisienajaar 2006

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Het mooie leventje van de succesvolle reclamevrouw Sarah krijgt een onverwachte deuk wanneer Alex, de man van haar leven, haar na tien jaar opbiecht geen kinderen te willen. Sarah wijst hem de deur en overtuigt een oude vriend - de eeuwige vrijgezel Bart - om haar zwanger te maken in ruil voor een som geld. Ze spreken af om elkaar daarna nooit meer te zien.

'Plan Bart', om 22.35 uur op VTM.

Dossiers