Nieuw sms-schandaal 'Sterren op de Dansvloer'?

maandag 20 februari 2006

Op het internet loopt een petitie om de stem van de kijker in het VTM-programma Sterren op de dansvloer in te perken of af te schaffen. De petitie volgt op de uitzending van vrijdag waarin niet Gilles De Bilde, maar Evi Hanssen werd weggestemd.

De w

ebsite van Sterren op de dansvloer loopt over van de verontwaardiging nadat Evi Hanssen en Guy Jottay uit de wedstrijd verdwenen. De jury vond dat Evi Hanssen het een pak beter had gedaan dan voetballer Gilles De Bilde, maar die bleef in koers dankzij de stemmend van bellend en sms'end Vlaanderen. Een aantal kijkers vindt dat onterecht: in Sterren op de dansvloer is het niet de danskwaliteit, maar de populariteit die telt. ,,Na het voetbal nu een dansschandaal'', schreef iemand. Er is een petitie opgestart om het onrecht aan te klagen. Voorlopig blijft het aantal aanhangers op honderd steken.

DOSSIER: Sterren op de Dansvloer (VTM)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Wozniak krijgt groen licht om opnieuw aan de slag te gaan. Hij en Harlee bekomen nog steeds van hun bijna-doodervaring. Ondertussen worden ze naar een gruwelijke plaats delict gestuurd, die bezaaid ligt met mysteries.

'Shades Of Blue', om 23.25 uur op VTM 3.

Dossiers