Nieuw bij VTM: 'Project K'

maandag 24 augustus 2015

Als kleine jongen had Koen Wauters een schriftje met het etiket Project Koen, waarin hij nauwkeurig zijn dromen noteerde. Uiteraard met de hoop dat ze ook op een dag in vervulling zouden gaan.

En nu is het zover want in 'Project K' krijgt hij de kans om zijn jongensdromen waar te maken. Koen Wauters smijt zich hiervoor helemaal en gaat werkelijk tot het uiterste.


Maar om zijn project tot een goed einde te kunnen brengen moet hij beroep doen op mensen, de juiste mannen en vrouwen, die hem kunnen helpen. Helpers laten werken is prima, maar de mogelijkheid bestaat ook dat die helpers een tegenprestatie vragen in verband met iets dat hen nauw aan het hart ligt. Koen moet de opdracht die hij krijgt van zijn helpers tot een goed einde brengen, want dan pas zijn ze bereid om Koens dromen te helpen realiseren.

De dromen van Koen Wauters zijn heel herkenbaar, maar tevens ook zeer persoonlijk. In elke aflevering komt Koen terecht in een nieuwe wereld vol verrassingen en begeeft hij zich ook op onbekend terrein. Koen kennende zet hij alles op alles om de opdrachten tot een goed einde te brengen.

'Iedere aflevering is totaal anders', zegt Koen, 'en ik heb 'Project K' met veel goesting gedaan. Voor mij is 'Project K' het meest persoonlijke programma dat ik ooit heb gemaakt. Elke week beland ik op een plaats in de wereld in een situatie die mij totaal onbekend is en elke keer ontmoet ik nieuwe mensen.'

Maar lukt de opdracht iedere keer?
Als het lukt, dan gaat de langverwachte jongensdroom van Koen Wauters eindelijk in vervulling, faalt hij dan blijft het bij dromen.

'Project K', vanaf maandag 31 augustus om 20.35 uur bij VTM.

DOSSIER: Najaar 2015: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

De marginale familie Flodder woont al jaren op een gifbelt, maar kan dankzij de tussenkomst van sociaal werker Sjakie verhuizen naar een leegstaande villa in een residentile wijk. De drie zonen hebben heel wat op hun kerfstok en dochter Kees neemt het niet zo nauw met de goede zeden. Het zal ma Flodder worst wezen, zolang ze maar illegaal jenever kan stoken in haar kelder. Kees brengt het hoofd van de buurman op hol, terwijl Johnny een verhouding begint met een buurtbewoonster. Haar echtgenoot, een keiharde commandant van een tankbataljon, laat het hier niet bij en begint zijn eigen oorlog tegen de nietsvermoedende Flodders...

'Flodder', om 20.35 uur op Q2.

Dossiers