Nick Demey nieuwe directeur Regionale Media Maatschappij

woensdag 6 april 2016

Nick Demey (49) wordt op 2 mei 2016 de nieuwe Algemeen Directeur van de Regionale Media Maatschappij (RMM nv). Hij volgt Siegfried De Cuyper op die de functie Ad Interim vervulde.

Nick Demey is van opleiding Licenciaat Vertaler en behaalde tevens een postgraduaat Bedrijfskennis (HoGent). Hij is momenteel werkzaam bij het mediabureau Zigt Media als Managing Director. Hij startte zijn loopbaan bij Roularta Media Group in de afdeling externe communicatie. Vervolgens werkte hij 22 jaar bij het mediabureau Mediabrands, eerst als Planner & Buyer en Client Service Director en uiteindelijk als Managing Director Brand Connection.


RMM dankt Siegfried De Cuyper voor zijn inbreng en inzet tijdens deze periode.

De Regionale Media Maatschappij, waarvan Roularta Media Group 50% van de aandelen bezit, exploiteert de West-Vlaamse regionale zenders Focus en WTV, de website http://www.focus-wtv.be alsook het productiehuis Picstory. Focus en WTV bereiken wekelijks 420.000 kijkers.

Persbericht Roularta Media Group
http://www.focus-wtv.be
Meer artikels over Focus & WTV

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Gezin' (foto: Eén - © VRT 2019)

Pleegzoon Jawad gaat in Willebroek naar een nieuwe school. Hij is zenuwachtig, want hij kent nog niemand in zijn klas. In Beringen zijn de inschrijvingen voor het eerste kleuterklasje gestart. Jonathan en Shareen hopen op een school vlak bij huis. En bij de familie van Steven en Isabelle nemen de twee oudste dochters enkele beslissingen tegen de goeie raad van hun ouders in.

'Het Gezin', om 20.40 uur op Eťn.

Dossiers