Najaar VTM: Koen Wauters presenteert '1&70'

dinsdag 18 juli 2006

VTM heeft blijkbaar nog enkele 'verrassingen' achter de hand gehouden voor september. Zo presenteert Koen Wauters in het najaar het gloednieuwe spelprogramma '1 & 70'.

In d

eze nieuwe en snelle kennisquiz neemt elke spelkandidaat het in tien vragen op tegen 70 tegenstanders. De opdracht is duidelijk: meer weten dan de 70 mensen in de zaal, hen uitschakelen en zo een aardige geldprijs in de wacht slepen.

Wie een kans wil maken om in de studio uitgenodigd te worden n deel te nemen aan '1 & 70', moet het nummer 0900/000.71 vormen. Bellen is imers de enige manier om zich kandidaat te stellen. De redactie is vooral op zoek naar vlotte en sympathieke quizkandidaten die 18 jaar of ouder zijn en over een gezonde dosis algemene kennis beschikken.

Het nieuwe programma van Koen Wauters is gebaseerd op het format 'Beat the Crowd' en is in Walloni al dagelijks te zien onder de titel 'Septante et Un' met Jean-Michel Zecca. Of VTM het programma ook dagelijkse gaat uitzenden en hiermee een opvolger heeft voor 'Rad van Fortuin', is nog niet bekend.

Bron: Persbericht VTM/VIPS

Ontdek iedere ochtend een actueel nieuwsoverzicht in je mailbox!
Schrijf je 
HIER  in voor 'TV-Visie extra'!

DOSSIER: Het televisienajaar 2006

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Kinderen van het Verzet' (Canvas)

Tijdens de Tweede Wereldoorlog stapten tienduizenden Belgen in het verzet tegen de nazi's. Hun kinderen getuigen over die oorlogsperiode. Wat deden hun ouders, waarom gingen ze in het verzet en hoe gevaarlijk was dat? Veel verzetslieden werden opgepakt door de Duitsers. Die arrestaties staan 75 jaar later bij vele kinderen nog op het netvlies gebrand.

'Kinderen van het Verzet', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers