Najaar VTM: 'De Pfaffs': Sam wil een tatoeage

vrijdag 25 augustus 2006

Een televisieseizoen zonder 'De Pfaffs', we kunnen het ons haast niet meer voor stellen. Vanaf 3 september presenteert de bekende familie het vervolg van hun docusoap. Een nieuw seizoen vol champagne en suikerbonen, en de tatoeage van Sam...

D


e villa lijkt steeds meer op een kinderdagverblijf.  Debby en Nicolas genieten volop van hun tweede baby Liam. Maar ook Dave en Lyndsey zijn de gelukkige ouders geworden van Bruce. Oma Carmen is uiteraard in de wolken. Maar ondanks het vele (extra) werk blijft ze de plak zwaaien. Naast haar vijf kleinkinderen heeft ze ook aan Jean Marie en Bompa Edilbert de handen vol.

Nu al haar dochters het ouderlijk nest hebben verlaten, is er eindelijk plek vrijgekomen om voor Jean Marie een echt zakenkantoor te installeren. De villa krijgt onder leiding van Carmen een stevige opknapbeurt. Of Jean Marie even behulpzaam is, dat is een ander paar mouwen.

Naast al die verbouwingen en al dat babygeluk heeft de familie nog een andere reden om de champagnekurken te laten knallen. In dit vijfde seizoen overschrijfdt de familie Pfaff de magische kaap van 100 afleveringen. Reden genoeg om te feesten...

In de eerste aflevering staat de tatoeage van Sam centraal. Hij zeurt al jaren om een tatoeage en trekt naar Mike Tattoo. Kelly wil natuurlijk inspraak in het formaat en de plaats van de tattoo. Het zoveelste meningsverschil, maar wie zal er deze keer toegeven...

'De Pfaffs', vanaf zondag 3 september om 20.15 uur bij VTM.

Iedere ochtend een actueel nieuwsoverzicht in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor 'TV-Visie extra' via dit invulformulier en dagelijks bij zonsopgang zitten wij in je mailbox. Een aanrader!

Heb jij onze nieuwste toepassingen al ontdekt? Zin in een screensaver of de handige TV-Visie Toolbar? Of wil je weten hoe je naar TV-Visie WAPt? Bekijk dan deze pagina!

DOSSIER: Het televisienajaar 2006

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Midsomer Murders' (foto: Eén -  © VRT 2019)

Rechercheur Barnaby krijgt tijdens de plaatselijke danswedstrijd bezoek van zijn vader, een verwoed stijldansliefhebber. Als een journaliste dood in haar huis wordt aangetroffen, openen Barnaby en Winter het onderzoek dat hen naar de duistere praktijken achter de elegante faade van de stijldanswereld leidt. Daarbij krijgen ze te maken met een ernstig zieke magnaat, een Afghanistanveteraan en een ambitieuze dochter.

'Midsomer Murders', om 20.40 uur op En.

Dossiers