Najaar TMF : TMF Awards Countdown & Miss Meynen

donderdag 17 augustus 2006

Vanaf september brengt ook TMF nieuwe programma's op het scherm. Bij TMF gaan ze vanaf sepetember aftellen naar de TMF Awards en ook Caren Meynen heeft een nieuw programma. Een overzicht ...

<


STRONG>TMF Awards Countdown:
VJ An en VJ Olli blikken vooruit naar de hottest Music Awards show van het jaar...de TMF Awards 2006. Met veel gasten, hoogtepunten uit de vorige shows én VJ Olli gaat kijken waar ex-winnaars hun Award bewaren. Geen toilet, zolder, kelder, berghok of wasplaats is nog veilig!

Elke woensdag tussen 18u en 19u, vrijdag tussen 20u en 21u, zaterdag tussen 12u en 13u,zondag tussen 14u en 15u.

Behalve op 14 en 15 oktober.

Miss Meynen
Bijna elke werkdag brengt VJ Caren, in de wandelgangen al jaren aangesproken als 'Miss Meynen' (vandaar die titel dus!), een onnavolgbare afterschool show. Weirde items, veel gasten, roddels aan 180 per uur en natuurlijk de leukste clips van het moment maken van het thuiskomen een feest!

Elke  maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 18u en 19u

Holly Would.Be
3 studenten trekken deze zomer richting Hollywood met slechts 1 missie; een heuse 1 minute film draaien met een echte Hollywood ster in de hoofdrol. Hun zoektocht volgen we 6 weken lang op TMF.

Elke  donderdag tussen 16u30 en 17u

Shout It Out!
Spontaan wuiven, keihard 'hoereeeeee' roepen, belachelijke smoelen trekken, groetjes aan de bomma doen...een draaiende camera laat niemand onberoerd. TMF gaat de straat op en laat de kijker aan het woord...bonjour micro!

Elke  dag behalve zondag tussen 17u30 en 18u

Euro Top 20
De grootste hits uit het eengemaakte Europa non-stop na elkaar.

Elke donderdag tussen 20u30 en 22u

 

DOSSIER: Het televisienajaar 2006

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

De patiënt van Addison en Pete komt in een driehoeksverhouding terecht met haar zus en schoonbroer. Ondertussen proberen Cooper en Sam een gezin ervan te overtuigen dat de gezondheid van hun zoon belangrijker is dan zijn succesvolle sportcarrière.

'Private Practice', om 23.45 uur op VTM.

Dossiers