Najaar Sporza : Wielrennen en voetbal

maandag 21 augustus 2006

Tom Boonen wordt in Salzburg voor de tweede keer op rij wereldkampioen. Kim Clijsters pakt haar tweede Grand Slam titel op de US Open in New York.

S


tefan Everts wint dit seizoen alle Grote Prijzen en bezorgt ons land opnieuw de motorcross der naties. Fernando Alonso en Michael Schumacher duelleren tot de geblokte vlag van de Grote Prijs van Brazili om de wereldtitel Formule 1. En in onze nationale voetbalcompetitie staan de grote vier met evenveel punten bovenaan in het klassement. En ook als dat ideale plaatje niet helemaal klopt, dan zorgt Sporza dit najaar toch voor absolute spanning en sensationele topsport op En en Canvas.

We kijken even vooruit naar het aanbod in september en oktober.
Ook bij het begin van het najaar zijn de grootste Sporza-brokken voor het wielrennen. De kijker hoeft geen pedaalslag te missen bij Sporza. Op En is er van 26 augustus tot 17 september de Vuelta, de laatste grote ronde van het jaar, met Michel Wuyts, Karl Vannieuwkerke en Jos De Cauwer als commentatoren. Op 3 september komt daar op En nog een verslag bij van de Grote Prijs Poeske  Scherens, op 6/9 volgen we vr de Vuelta live de Memorial Rik Van Steenbergen en op 9 september is er naast de rit in de Ronde van Spanje op En ook Parijs-Brussel. De nationale voetbalcompetitie gaat in september en oktober gewoon verder. Nu ja, voetbal is voor En en Canvas nooit gewoon. Op En zijn er de vier wekelijkse edities van het voetbalmagazine Studio 1, op vrijdag, zaterdag, zondag en maandag. Veel tennis ook dit najaar. De US Open zitten op Canvas, maar de Davisbeker is gedeeltelijk op En te volgen. De Belgische mannen spelen in en tegen Slovakije om een plaats bij de zestien beste tennislanden van de wereld. Live te volgen op En en Canvas van 22 tot 24 september, in het weekend van het WK-wielrennen. Uiteraard heeft Sporza nog veel meer in petto, maar de uitzendingen van de najaarsklassiekers, de US Open, de WTA-tornooien, Formule 1, motorcross, de zaalsporten en nog veel meer, die zitten allemaal in Sporza op Canvas.

DOSSIER: Het televisienajaar 2006

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

Eric Randall is een bekende schrijver van boeken over hoe je best single zou moeten blijven. Hij heeft het bovendien niet echt voor Kerstmis en alles wat er bij te kijken komt. Dit jaar moet hij op zijn neefje en nichtje passen wanneer hun ouders er niet zijn. Met de hulp van zijn buurvrouw April Stewart leert hij de liefde te vinden en in de kerstsfeer te komen.

'Christmas Next Door', film uit 2017 met oa. Jesse Metcalfe, om 20.40 uur op Vitaya.

Dossiers