Najaar En: nieuw seizoen van 'Eeuwige Roem'

vrijdag 10 augustus 2012

Vanaf maandag 3 september stelt Bruno Wyndaele twaalf voormalige topsporters op de proef in het derde seizoen van 'Eeuwige Roem' op Eén. De reeks werd vrijdag voorgesteld aan de pers.

Luc Van Lierde, Stefan Everts, Kristof Vliegen, Paul Herygers, Ann Simons, Elise Matthysen, Kathleen Smet, Katrien Pauwels, Pascale Verbauwen, Paul Vermeiren, Nico Claesen en Filip Meirhaeghe behoorden stuk voor stuk tot de top in hun sport, maar slechts een van hen verdient 'Eeuwige Roem'.


Nu een nieuwe lichting topsporters zijn racket, fiets of badmuts aan de haak heeft gehangen, pakt Eén uit met het derde seizoen van 'Eeuwige Roem'. In de nieuwe reeks van het spelprogramma met Bruno Wyndaele, dat ook in Scandinavië erg populair is, trekken twaalf voormalige topsporters, zeven mannen en vijf vrouwen, naar een afgelegen villa op het Spaanse eiland Gran Canaria.

Luc Van Lierde, Stefan Everts, Kristof Vliegen, Paul Herygers, Ann Simons, Elise Matthysen, Kathleen Smet, Katrien Pauwels, Pascale Verbauwen, Paul Vermeiren, Nico Claesen en Filip Meirhaeghe hebben ieder een indrukwekkend palmares opgebouwd tijdens hun carrière, maar wie van hen verdient werkelijk eeuwige roem?

Negen essentiële kwaliteiten
Doorzettingsvermogen, stressbestendigheid, teamspirit, concentratie, motoriek, controle, fysieke kracht, strategie en uithouding zijn de essentiële kwaliteiten van een topsporter. In negen afleveringen met telkens drie proeven test Bruno Wyndaele elk van die eigenschappen. Wie haalt de meeste punten in doorzettingsvermogen? Welke sporter is de beste strateeg? En wie heeft zijn lichaam en geest volledig onder controle? Is het de voetballer of de judoka, de zwemmer of de triatleet?

Nachtproef en finale
Aan het eind van elke aflevering strijden de twee laatste sporters in het klassement tegen elkaar in een nachtproef. Alleen de winnaar daarvan mag blijven. Na negen afleveringen nemen de drie topsporters die over alle afleveringen heen het best scoorden het tegen elkaar op in een epische finale. Wie daar wint, verdient eeuwige roem.

'Eeuwige Roem', vanaf maandag 3 september om 20.40 uur op Eén.


Lees ook:
Najaar En: 'In de Mix' met Brahim
Najaar En: 'Iedereen Beroemd' moet 'Man Bijt Hond' doen vergeten

DOSSIER: Najaar 2012: alle plannen, alle zenders!

volledig dossier
eeuwigeroem

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Elke stad heeft pendelaars die elke dag naar de stad trekken, maar er zijn nog onverwachte pendelaars: wilde dieren die elke dag de stad intrekken op zoek naar voedsel. In deze aflevering ontdekken we dat deze dieren om te overleven met n poot in de wildernis moeten staan en met de andere in de stad. Voorbeelden hiervan zijn de zwartvoetpingun, het nijlpaard en de zwarte beer.

Driedelige BBC-natuurdocumentairereeks waarin onze steden bekeken worden vanuit het perspectief van de (wilde) dieren die erin leven.

'Wild Metropolis', om 21.05 uur op Canvas

Dossiers