Najaar En: nieuw seizoen van 'Eeuwige Roem'

vrijdag 10 augustus 2012

Vanaf maandag 3 september stelt Bruno Wyndaele twaalf voormalige topsporters op de proef in het derde seizoen van 'Eeuwige Roem' op Eén. De reeks werd vrijdag voorgesteld aan de pers.

Luc Van Lierde, Stefan Everts, Kristof Vliegen, Paul Herygers, Ann Simons, Elise Matthysen, Kathleen Smet, Katrien Pauwels, Pascale Verbauwen, Paul Vermeiren, Nico Claesen en Filip Meirhaeghe behoorden stuk voor stuk tot de top in hun sport, maar slechts een van hen verdient 'Eeuwige Roem'.


Nu een nieuwe lichting topsporters zijn racket, fiets of badmuts aan de haak heeft gehangen, pakt Eén uit met het derde seizoen van 'Eeuwige Roem'. In de nieuwe reeks van het spelprogramma met Bruno Wyndaele, dat ook in Scandinavië erg populair is, trekken twaalf voormalige topsporters, zeven mannen en vijf vrouwen, naar een afgelegen villa op het Spaanse eiland Gran Canaria.

Luc Van Lierde, Stefan Everts, Kristof Vliegen, Paul Herygers, Ann Simons, Elise Matthysen, Kathleen Smet, Katrien Pauwels, Pascale Verbauwen, Paul Vermeiren, Nico Claesen en Filip Meirhaeghe hebben ieder een indrukwekkend palmares opgebouwd tijdens hun carrière, maar wie van hen verdient werkelijk eeuwige roem?

Negen essentiële kwaliteiten
Doorzettingsvermogen, stressbestendigheid, teamspirit, concentratie, motoriek, controle, fysieke kracht, strategie en uithouding zijn de essentiële kwaliteiten van een topsporter. In negen afleveringen met telkens drie proeven test Bruno Wyndaele elk van die eigenschappen. Wie haalt de meeste punten in doorzettingsvermogen? Welke sporter is de beste strateeg? En wie heeft zijn lichaam en geest volledig onder controle? Is het de voetballer of de judoka, de zwemmer of de triatleet?

Nachtproef en finale
Aan het eind van elke aflevering strijden de twee laatste sporters in het klassement tegen elkaar in een nachtproef. Alleen de winnaar daarvan mag blijven. Na negen afleveringen nemen de drie topsporters die over alle afleveringen heen het best scoorden het tegen elkaar op in een epische finale. Wie daar wint, verdient eeuwige roem.

'Eeuwige Roem', vanaf maandag 3 september om 20.40 uur op Eén.


Lees ook:
Najaar En: 'In de Mix' met Brahim
Najaar En: 'Iedereen Beroemd' moet 'Man Bijt Hond' doen vergeten

DOSSIER: Najaar 2012: alle plannen, alle zenders!

volledig dossier
eeuwigeroem

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

Het team van Safety First gaat een dag op cursus bij Dirks ultieme goeroe: de Nederlander Hendrik Manderfelt, schrijver van het boek Safety First. Dirk is bloednerveus. Hij verplicht iedereen in uniform te komen, maar dat ligt gevoelig bij Ingrid. Luc probeert haar op allerlei manieren op te beuren. Geen gemakkelijke opdracht, temeer omdat de knappe Vanessa ook aanwezig is. Vanessa is een ex van Smos die hem tot zijn grote frustratie niet meer herkent.

'Safety First', om 22.25 uur op Q2.

Dossiers