Najaar Canvas met 'Desperate Housewives'

dinsdag 22 augustus 2006

Na En maakt nu ook kleine broer Canvas zijn plannen voor het najaar bekend. Net zoals gisteren is onze reporter aanwezig om als eerste de belangrijkste nieuwtjes door te sturen. Naast een opmerkelijke transfer gaat binnenkort ook 'Monumentenstrijd' van start.

E


n neemt dus afscheid van de Amerikaanse topserie 'Desperate Housewives'. Vanaf nu zijn de avonturen uit Wisteria Lane en zijn dames te volgen op dinsdagavond om 22.00 uur. Ook Canvas lijkt zijn grote nieuwkomer op te sparen tot de koude(re) maanden. Het groots aangekondigde 'Monumentenstrijd' gaat pas van start in oktober. Het uiteindelijke doel van dit programma is de verkiezing van een restauratieproject dat nadien mag rekenen op een belangrijke financiering.

Tot slot worden ook de fans van 'Midsomer Murders' beloond. Na de herhalingen tijdens de zomermaanden pakt Canvas uit met gloednieuwe afleveringen.

DOSSIER: Het televisienajaar 2006

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

De marginale familie Flodder woont al jaren op een gifbelt, maar kan dankzij de tussenkomst van sociaal werker Sjakie verhuizen naar een leegstaande villa in een residentile wijk. De drie zonen hebben heel wat op hun kerfstok en dochter Kees neemt het niet zo nauw met de goede zeden. Het zal ma Flodder worst wezen, zolang ze maar illegaal jenever kan stoken in haar kelder. Kees brengt het hoofd van de buurman op hol, terwijl Johnny een verhouding begint met een buurtbewoonster. Haar echtgenoot, een keiharde commandant van een tankbataljon, laat het hier niet bij en begint zijn eigen oorlog tegen de nietsvermoedende Flodders...

'Flodder', om 20.35 uur op Q2.

Dossiers