Music for Life 2014 is begonnen

donderdag 18 december 2014

Vanmorgen is in het Provinciaal Recreatiedomein De Schorre in Boom de negende editie van Music for Life van start gegaan.

Nog tot kerstavond leven presentatoren Sam De Bruyn, Linde Merckpoel en Vincent Byloo in de kou en maken ze radio voor meer dan 800 goede doelen die door de Studio Brussel-luisteraars zelf voorgedragen werden voor Music for Life.


Eerste plaat voor MS Liga
Vanmorgen was het alvast lekker warm in De Schorre. Iets na acht uur vanmorgen vroeg Anneke De Blende uit Grembergen 'Beautiful Day' van U2 aan voor MS Liga. 'Ik heb al tien jaar MS', aldus Anneke. 'De Liga heeft me altijd heel goed geinformeerd. Toen ik mijn ontslag kreeg op mijn werk, ben ik me beginnen inzetten voor de Liga. MS of geen MS, ik ga ervoor!'

Ook veel kinderen vanmorgen in De Schorre: enkele klasjes zakten af naar Music for Life om er de sfeer te komen opsnuiven.

Veel livemuziek
En er was vanmorgen ook al livemuziek. Het Britse poptrio London Grammar kwam langs en speelde onder andere hun hit 'Hey Now'. Later vandaag is er nog livemuziek van Dotan (18.00 uur), Christine & The Queens (19.00 uur) en The Sore Losers (20.00 uur). Om 21.00 uur speelt Kaiser Chiefs een uitverkocht benefietconcert in The Flame, de Music for Life-concerttent, ten voordele van Alzheimer Liga Vlaanderen.

DOSSIER: Music for Life 2014

volledig dossier
MFL14

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Midsomer Murders' (foto: Eén -  © VRT 2019)

In Causton wordt uitgekeken naar de opening van een nieuwe brouwerij op de beruchte gronden van een vervloekte abdij. Maar wanneer een lijk wordt aangetroffen in een van de vaten, slaat de opwinding om in angst. Hoofdinspecteur Barnaby en brigadier Winter staan voor een raadsel: heeft dit iets te maken met het bier dat er gebrouwen wordt, of niet?

'Midsomer Murders', om 20.20 uur op En.

Dossiers