Minivedetten slaan Nathalie Meskens met verstomming in 'Little Big Shots'

donderdag 8 september 2016

Een 4-jarig jongetje met een indrukwekkende autokennis, een junior breakdancer, een flamencodanseres van 9, een stoere stepper uit Groot BrittanniŽ, een Belgisch kampioene acrogym van 11, een piepjonge drummer of een mini Bruce Lee...

Dat zijn de buitengewone bengels die jong, oud én Nathalie Meskens verbazen in 'Little Big Shots' op 9 september. Ze zijn piepjong, maar laten Vlaanderen nu al kennismaken met hun talent. In hun eentje zorgen zij voor uniek feel-goodentertainment op vrijdagavond.


In 'Little Big Shots' staan kleine performers centraal, die alle harten stelen en host Nathalie Meskens van haar sokken blazen. Er zijn geen winnaars of verliezers en ook juryleden blijven thuis. ''Little Big Shots' is gewoon KEI plezant', weet Nathalie. Zowel kleine koters uit Vlaanderen als het strafste talent van – soms héél ver – over de landsgrenzen krijgen een podium.

Deze 'Little Big Shots' tonen wat ze kunnen in aflevering 1
Lewis (9, Destelbergen) steelt de aandacht met zijn stoere breakdance moves. Zijn favoriete trick is de 'air baby'. Speciale sportschoenen, zweetbandjes, knielappen: Lewis' hele kledingstijl ligt in lijn met zijn passie. Zelf leerde Lewis de techniek toen hij 5 jaar was, maar onlangs leerde hij ook zijn papa enkele moves. Aan Nathalie verklapt hij een tot nu toe goed bewaard geheim...

Het tweede talentje dat Nathalie ontvangt is de 9-jarige Floor uit Evergem. Zij heeft een passie voor flamencodansen en betreedt het podium als een echte Spaanse diva. Ze begon ooit met flamencolessen om schoentjes met hakken te mogen dragen. Sindsdien is de liefde voor de Spaanse dans alleen maar gegroeid. Tijdens haar flamencodans laat Floor zien dat ze met haar vrolijke snoet ook boos kan kijken.

Arend uit Dendermonde is een echte autofreak. Hij is amper 4 jaar, kan noch lezen noch schrijven, maar (her)kent wel al 42 automerken aan de hand van het logo. Arend leerde alle automerken zelf uit het hoofd, iets waar zijn uitgebreid speelgoedautopark ongetwijfeld bij heeft geholpen. In Little Big Shots mag Arend samen met Nathalie aan het stuur van een golfkarretje zitten en laat hij haar zien wat hij kan.

'Verbandkist. Check. Windel. Check. Kunstbeen. Check.' Nathalie Meskens neemt haar voorzorgen wanneer de 7-jarige Charley het podium opkomt. De kleine Brit uit de buurt van Manchester doet alles met zijn step, want hij kán ook alles met zijn step. Terwijl het publiek de adem inhoudt, zorgt Charley voor spektakel op het podium.

Jef (12, Heusden-Zolder) drumt al 5 jaar. Tijdens een optreden van Sheila E slaagde hij erin om samen met zijn grote idool op het podium te staan en te drummen tijdens haar show. Ook de 9-jarige Margot uit Aartselaar is verzot op drummen. Deze rock 'n roll babe kreeg de smaak 2 jaar geleden te pakken en drumt dagelijks in haar geluidsdichte zolderruimte. Af en toe treedt ze op met haar band AFI’s Girl’s not Grey. Margot en Jef delen dezelfde passie, maar kennen elkaar niet. Op het podium van 'Little Big Shots' staan ze oog in oog voor een grootse drumbattle.

'Ik krijg er kiekeboebelen van', besluit Nathalie Meskens na de act van de 11-jarige Nora uit Sint-Amands. Nora is Belgisch kampioene acrogym en beoefent de sport al sinds het 2de leerjaar. Elke week oefent ze maar liefst 17,5 uur en dat werpt vruchten af. In Little Big Shots komt Nora te weten dat ook Nathalie als kind acrogym beoefende. Na een gezamenlijke opwarming laat Nora iedereen met open mond achter.

De kleine Japanner Ryusei (6) sluit de eerste 'Little Big Shots' op een spectaculaire en überschattige manier af. Omdat het Japans van Nathalie niet al te best is, wordt ook 'Little Big Shot' Nina erbij gehaald als tolk. Zij komt te weten dat Ryusei's fascinatie voor Bruce Lee zo groot is dat hij de vechtscenes uit zijn films begon te imiteren. Een filmpje uit Game Of Death werd een hit op YouTube. Niet minder dan 14 miljoen views later is Ryusei een internationale Martial Arts-ster zoals zijn idool. Dat wil hij graag tonen op het 'Little Big Shots'-podium.

'Little Big Shots', vanaf vrijdag 9 september om 20.35 uur op VTM.


DOSSIER: Najaar 2016: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Morton, de machtsgeile eigenaar van een spoorwegmaatschappij, huurt de gewetenloze vechtersbaas Frank in. Het enige wat voor Morton telt is dat de spoorweg tijdig klaar geraakt en daar moet Frank hem bij helpen, desnoods door een bloedbad aan te richten. Hij ruimt de weerspannige landeigenaar Brett McBain zonder verpinken uit de weg, maar aan de weduwe van Brett heeft hij een stevige kluif. Ze wordt immers beschermd door een mysterieuze, harmonicaspelende pistoolheld.

'Once Upon a Time in the West', film uit 1968 met oa. Charles Bronson, om 20.35 uur op VTM 4.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
 • 00:20
  Deadwater fell
  01:05
  Iedereen beroemd
 • 00:55
  Canvaslus
  09:00
  Zomerbeelden
 • 20:55
  Geen uitzending
  06:00
  Tik Tak
 • 01:00
  Geen Uitzending
  05:35
  Maya!
 • 23:00
  Vertical Limit
  01:10
  Party Island: Summer in Zante
 • 00:00
  Bless the Harts
  12:15
  The Kids Are Alright
 • 00:25
  Top Gear
  01:25
  Geen Uitzending
 • 20:50
  VTMKIDS nachtloop 2022
  05:35
  Trolls: The Beat Goes On!
 • 00:35
  Zenderonderbreking
  06:00
  Joe
 • 23:05
  Death Wish
  05:00
  Geen uitzending
 • 00:40
  Hij is een zij
  01:20
  Geen uitzending
 • 23:05
  NCIS
  03:50
  LOOP Play6
 • 00:00
  Diana's Decades
 • 00:50
  Bal National
  01:20
  Soep!
 • 21:00
  Herhalingslus
  11:00
  Trends Talk
 • 01:00
  Je Kijkt Naar De Sterren
  06:00
  Nog even soezen
 • 01:03
  De kunstenaar
  01:22
  Vuurput
 • 00:30
  Geen programmagegevens beschikbaar
 • 00:20
  Mauve.
  01:10
  Midmid
 • 23:55
  Maigret
  01:25
  Shakespeare & Hathaway - Private Investigators
 • 00:25
  Hudson & Rex
  01:50
  BoJack Horseman
 • 00:10
  Ik vertrek: Even weg
  01:08
  Dionne dichtbij
 • 00:38
  Nieuwsuur
  07:11
  De kist
 • 00:05
  Doodslag
  01:34
  De Luizenmoeder