Maak kennis met de bomma uit 'Influencers' - VIDEO

vrijdag 28 februari 2020
Foto: © VIER 2020

Op Influencen staat geen leeftijd… Het beste bewijs daarvan levert @De_Bommaaa. In het gloednieuwe sketchprogramma 'Influencers', binnenkort op VIER, wordt op humoristische wijze de draak gestoken met mensen die zich via sociale media trachten te profileren als trendsetters.

De bomma loopt stilaan naar de 90, maar deze kranige en gewiekste dame is nog helemaal méé met alles wat online, social en hip is. Madeleine tweet, snapt, chat, gramt, liket en port erop op los, en dat allemaal vanuit haar kamertje in haar rusthuis.


Elke week verblijdt ze de wereld met haar vlog 'De week van de Bomma'. Al is dat niet altijd even eenvoudig want haar habitat, het rusthuis, is eerder beperkt. En van vele vriendinnen waarmee ze #Challenges doet of #Pranks uithaalt, moet ze op regelmatige basis voorgoed afscheid nemen.

'Influencers', vanaf zondag 8 maart meteen na 'De Mol' op VIER én vanaf dan ook integraal op Telenet Play.
Lees ook:
Maak kennis met Debsy uit 'Influencers' - VIDEO
Bart De Pauw keert terug op zondagavond

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo

De familie Dreuning bestaat uit vader Ruud, moeder Irene en twee puberzoons. Zij geloven heilig in een strenge opvoeding. Ze zijn consequent en hanteren strikte regels. Houden de kinderen zich niet aan die regels dan volgt er straf. De familie Dreuning ruilt met de familie Zandman. Vader Victor en moeder Ilse zijn voorstanders van een vrije opvoeding. In dit gezin bestaan geen regels en creativiteit en zelfontplooiing zijn het belangrijkst.

'Jullie Huis, Onze Regels', om 22.25 uur op VIJF.

Dossiers