Maak kennis met de bomma uit 'Influencers' - VIDEO

vrijdag 28 februari 2020
Foto: © VIER 2020

Op Influencen staat geen leeftijd… Het beste bewijs daarvan levert @De_Bommaaa. In het gloednieuwe sketchprogramma 'Influencers', binnenkort op VIER, wordt op humoristische wijze de draak gestoken met mensen die zich via sociale media trachten te profileren als trendsetters.

De bomma loopt stilaan naar de 90, maar deze kranige en gewiekste dame is nog helemaal méé met alles wat online, social en hip is. Madeleine tweet, snapt, chat, gramt, liket en port erop op los, en dat allemaal vanuit haar kamertje in haar rusthuis.


Elke week verblijdt ze de wereld met haar vlog 'De week van de Bomma'. Al is dat niet altijd even eenvoudig want haar habitat, het rusthuis, is eerder beperkt. En van vele vriendinnen waarmee ze #Challenges doet of #Pranks uithaalt, moet ze op regelmatige basis voorgoed afscheid nemen.

'Influencers', vanaf zondag 8 maart meteen na 'De Mol' op VIER én vanaf dan ook integraal op Telenet Play.
Lees ook:
Maak kennis met Debsy uit 'Influencers' - VIDEO
Bart De Pauw keert terug op zondagavond

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Aan de hand van persoonlijk beeldmateriaal wordt het bewogen leven van Matangi/Maya/M.I.A. geschetst - een opmerkelijke transformatie van vluchteling tot popster. Matangi is de dochter van de oprichter van het gewapende Tamil-verzet in Sri Lanka. Ze vluchtte met haar gezin mee naar Groot-Brittannië, waar ze Maya werd, een vroegrijpe en creatieve Londense tiener. De wereld leerde haar kennen als M.I.A., de popster die met de zelfzekerheid van een multicultureel jongere een catchy mix brengt van Tamilpolitiek, kunstchoolpunk en hiphop-beats.

'Matangi/Maya/M.I.A', om 23.45 uur op Canvas.

Dossiers