Lieven Verstraete voor tiende keer in 'De Slimste Mens'

dinsdag 27 januari 2009

'Terzake'-journalist Lieven Verstraete heeft ook in zijn negende aflevering de titel 'De Slimste Mens voor n dag' binnengehaald. In het finalespel werd Geena Lisa naar huis gespeeld door Davy Brocatus. In zijn tiende aflevering moet Verstraete het opnemen tegen SP.A-politicus Johan Vande Lanotte.

De v

raag over de covers van Time Magazine zorgde voor een tegenvaller voor Geena Lisa. In diezelfde ronde wist Davy Brocatus echter punten te verzamelen door titels van de bekende 'Tiny'-boeken aan te vullen. Lieven Verstraete moest boomsoorten herkennen, iets waarmee hij even moeite leek te hebben. Toch konden Geena of Davy hem niet verhinderen om de overwinning in de wacht te slepen.

Door het gekende tactisch spel wist Davy Brocatus zijn tegenspeelster schaakmat te zetten. Hij liet zich zakken onder de acht resterende seconden van Geena Lisa. Een vraag over de Australische zangeres Natalie Imbruglia leverde hem de overwinning op.

Woensdagavond is SP.A-politicus Johan Vande Lanotte de uitdager van dienst. Hij neemt het op tegen Lieven Verstraete en Davy Brocatus.

Laat je horen! Wat vind jij van 'De Slimste Mens'? Reageer in het TV-Visie Forum!

Word 'fan' van TV-Visie op Facebook

DOSSIER: De Slimste Mens ter Wereld (2008-2009)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Pilote Emma Henderson krijgt te maken met technische problemen, zware turbulentie n een medisch noodgeval. Piloot Brij Kotecha staat voor een moeilijke keuze, want stevige wolken belemmeren het zicht voor de landing.

'Easyjet: Inside The Cockpit', om 22.10 uur op VIER.

Dossiers