Koen Wauters niet op 'Gala van de Gouden K's'

zaterdag 25 januari 2020
Foto: Ketnet - © VRT 2019

Geen Koen Wauters op het jaarlijkse 'Gala van de Gouden K's' van Ketnet. De zanger-presentator kiest na de aankondiging van zijn scheiding voor de luwte en zal niet aanwezig zijn.

Het nieuws van de breuk tussen Koen Wauters en Valerie De Booser sloeg vorig weekend in als een bom. Vele fans hadden dit niet zien aankomen.

Koen zou dit weekend tijdens het 'Gala van de Gouden K's' samen met Tom Waes een award uitreiken. Ketnet bevestigt in Het Nieuwsblad dat de frontman van Clouseau niet meer op de gastenlijst staat. Dochter Zita zal wel aanwezig zijn. Zij maakt immers zelf kans op de award van 'Coolste Chick van het jaar' en presenteert de Rode Loper-show.


De live-show zaterdag is te volgen om 19.00 uur op Ketnet, de Ketnet-app of Ketnet.be. De show wordt nogmaals integraal uitgezonden op Ketnet op zondag 26 januari, om 8.30 uur en om 18.30 uur. De 'Rode Loper-show' met Zita Wauters is vanaf 18.00 uur live in de Ketnet-app en op Ketnet.be te volgen en vanaf 18.45 uur op Ketnet.
Ontdek HIER alle genomineerden!


Lees ook:
Grote namen op 'Het Gala van de Gouden K's' in uitverkocht Sportpaleis

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Temptation Island' - koppels (foto: VIJF - © SBS Belgium 2020)

De beelden liegen er niet om: er staat hl wat te gebeuren in het nieuwe seizoen van 'Temptation Island'. Het nieuwe seizoen start met een extra lange aflevering.

'Temptation Island', om 20.35 uur op VIJF.

Dossiers