Kat Kerkhofs gaat drinken voor VIJF

dinsdag 14 augustus 2018

Kat, mevrouw Dries Mertens, Kerkhofs gaat het voor een nieuw programma op VIJF in de drank gooien. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. Ze krijgt daarvoor zelfs de hulp van haar zus Lyn.

In 'Tipsy' gaan de zusjes Kerkhofs testen wat alcohol nu écht met je lichaam doet. Voor het programma drinken ze een tijdlang minimaal 2 glazen alcohol per dag en ze mogen geen drankjes weigeren. Het experiment mondt uit in een vijfdelige docureeks die vanaf oktober op VIJF te volgen is.


Beide dames zijn allerminst geheelonthouders maar elke dag drinken bleek toch wel een opoffering. 'Wij kunnen vrij goed tegen alcohol, maar na week één heb ik al moeten overgeven door te veel drank - met een kater tot gevolg. Normaal zou ik dan twee dagen niks drinken, maar nu moet je gewoon blijven gaan', vertelt Kat Kerkhofs in Het Laatste Nieuws.

Voor 'Tipsy' wordt het drankgebruik van de zussen Kerkhofs op de voet gevolgd door een professor van UZ Leuven. Het is de bedoeling om gedurende de periode van het experiment zowel de positieve als negatieve kanten te meten. En dan is het aan de dames om uit te maken wat ze met de resultaten doen. Hun levensstijl aanpassen of niet?

'Tispy' wordt in oktober uitgezonden op VIJF.

Bron: Het Laatste Nieuws

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Baltimore, 1962. Op het hoogtepunt van de Koude Oorlog werkt Elisa Esposito als schoonmaakster in een geheim overheidslaboratorium. Op een dag wordt er onder het toezicht van kolonel Strickland een mysterieus wezen binnengebracht in het labo. Elisa, die al sinds haar geboorte niet kan praten, kan haar nieuwsgierigheid niet bedwingen, en dringt de kamer binnen waar het creatuur wordt gevangengehouden. Ze ontdekt dat het om een mensachtig amfibisch wezen gaat. Het duurt niet lang voor Elisa sympathie begint te voelen voor hem. Wanneer ze te horen krijgt dat Strickland een vivisectie wil uitvoeren op het wezen, bedenkt Elisa een plan om samen met hem te vluchten.

'The Shape Of Water', film uit 2017 om 23.20 uur op VTM.

Dossiers