Kat Kerkhofs gaat drinken voor VIJF

dinsdag 14 augustus 2018

Kat, mevrouw Dries Mertens, Kerkhofs gaat het voor een nieuw programma op VIJF in de drank gooien. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. Ze krijgt daarvoor zelfs de hulp van haar zus Lyn.

In 'Tipsy' gaan de zusjes Kerkhofs testen wat alcohol nu écht met je lichaam doet. Voor het programma drinken ze een tijdlang minimaal 2 glazen alcohol per dag en ze mogen geen drankjes weigeren. Het experiment mondt uit in een vijfdelige docureeks die vanaf oktober op VIJF te volgen is.


Beide dames zijn allerminst geheelonthouders maar elke dag drinken bleek toch wel een opoffering. 'Wij kunnen vrij goed tegen alcohol, maar na week één heb ik al moeten overgeven door te veel drank - met een kater tot gevolg. Normaal zou ik dan twee dagen niks drinken, maar nu moet je gewoon blijven gaan', vertelt Kat Kerkhofs in Het Laatste Nieuws.

Voor 'Tipsy' wordt het drankgebruik van de zussen Kerkhofs op de voet gevolgd door een professor van UZ Leuven. Het is de bedoeling om gedurende de periode van het experiment zowel de positieve als negatieve kanten te meten. En dan is het aan de dames om uit te maken wat ze met de resultaten doen. Hun levensstijl aanpassen of niet?

'Tispy' wordt in oktober uitgezonden op VIJF.

Bron: Het Laatste Nieuws

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Echte Verhalen: De Buurtpolitie' - Koen (Andy Peelman) en politiehond Barry in 'Echte Verhalen: De Buurtpolitie' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2018)

Terwijl de buurtpolitie een diefstal van dynamiet uit een legerkazerne onderzoekt, wordt het korps ook geconfronteerd met klachten over grondtrillingen in een wijk. De agenten gaan op onderzoek, maar staan voor een raadsel.

'De Buurtpolitie: De Tunnel', film uit 2017 met oa. Andy Peelman, om 20.25 uur op VTM.

Dossiers