'Karrewiet' is terug op Ketnet

zondag 30 augustus 2009

'Karrewiet' is terug! Vanaf maandag 31 augustus is het nieuwsmagazine opnieuw elke dag te zien op Ketnet. Maandag blikt 'Karrewiet' terug op de vakantieperiode en in september heeft het aandacht voor de rush op nieuwe schoolspullen en het nieuwe seizoen van 'Junior Eurosong'.

O


p maandag 31 augustus zet 'Karrewiet' de belangrijkste gebeurtenissen van de voorbije zomer nog eens op een rijtje. Onder andere de vele ontsnappingen, het overlijden van Michael Jackson en de comeback van Kim Clijsters mogen niet ontbreken in een overzicht van de zomer.

Daarnaast heeft 'Karrewiet' aandacht voor het nieuwe schooljaar, met een verslag van de rush op nieuwe schoolspullen en reacties van kinderen. Zien ze het zitten om opnieuw te starten? Hebben ze er zin in?

Ten slotte is er ook een verslag van het wereldkampioenschap trampolinespringen, dat in het weekend plaatsvindt in ons land. Ook op dinsdag 1 september staat 'Karrewiet' in het teken van de start van het nieuwe schooljaar.

In september brengt het nieuwsmagazine naar goede gewoonte geregeld reportages over de belevenissen van de twaalf kandidaten van 'Junior Eurosong'.

'Karrewiet' is een programma van VRT Nieuws voor Ketnet.

'Karrewiet', vanaf maandag 31 augustus elke weekdag om 18.00 uur en herhalingen om 19.20 uur en om 8.50 uur op Ketnet. Ook online via karrewiet.be.

DOSSIER: Het tv-najaar van 2009

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Midsomer Murders' (foto: Eén -  © VRT 2019)

In Causton wordt uitgekeken naar de opening van een nieuwe brouwerij op de beruchte gronden van een vervloekte abdij. Maar wanneer een lijk wordt aangetroffen in een van de vaten, slaat de opwinding om in angst. Hoofdinspecteur Barnaby en brigadier Winter staan voor een raadsel: heeft dit iets te maken met het bier dat er gebrouwen wordt, of niet?

'Midsomer Murders', om 20.20 uur op En.

Dossiers