KANAALTWEE lanceert 'Big Brother' op 8 maart

donderdag 22 februari 2007

Donderdagavond start op VTM en KANAALTWEE de trailercampagne voor 'Big Brother'. Vanaf begin volgende week zullen 20 m²-affiches te zien zijn in het straatbeeld. De 'Big Brother Zero Privacy'-campagne van dit seizoen heeft een opmerkelijke baseline: 'Zelfs gedachten zijn niet meer vrij'...

W


at hiermee bedoeld wordt, weten we vanaf 8 maart 2007. Voorlopig kunnen we enkel zeggen: Big Brother ziet alles... maar vanaf nu weet hij ook alles.

Binnen exact 2 weken brengen KANAALTWEE en productiehuis Endemol dagelijks een nieuw seizoen 'Big Brother' op het scherm. Op donderdag 8 maart wordt om 20.35 uur het startschot gegeven met de Kick Off. Deze startdatum geeft meteen ook aan dat donderdag de nieuwe uitzenddag is voor de LIVE-uitzendingen van Big Brother.

Kick Off
De Kick Off-uitzending wordt er één boordevol verrassingen. De kijker maakt onder andere kennis met:

- de nieuwe bewonersgroep, waarin zich voor het eerst ook duo's van familieleden, vrienden, collega's of met een andere band bevinden.
- het nieuwe presentatieduo, Walter Grootaers en Kelly Pfaff.
- enkele inhoudelijke nieuwigheden, waarover we op dit moment nog geen extra informatie kunnen vrijgeven om het concept niet in het gedrang te brengen.

'Big Brother' dagelijks op KANAALTWEE
Vanaf 8 maart zal 'Big Brother' 92 dagen lang te zien zijn op KANAALTWEE. Van vrijdag tot en met woensdag brengt KANAALTWEE dagelijks een nieuwe 'Big Brother'-aflevering om 20.35 uur. Met 6 dagelijkse, samenvattende afleveringen en 1 live-uitzending op donderdag zal Big Brother 7 dagen op 7 te volgen zijn.

De dagelijkse afleveringen krijgen telkens een laatavond-rerun en worden de volgende dag herhaald omstreeks 16.40 uur. De live-uitzending van donderdag wordt telkens op vrijdag heruitgezonden om 16.20 uur. De finale vindt plaats op 7 juni.

DOSSIER: Big Brother 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo CAZ logo

New York, anno 1846. Amsterdam Vallon ziet als kleine jongen hoe zijn vader wordt afgeslacht door William Cutting, beter bekend als Bill the Butcher, de invloedrijke leider van een anti-immigrantenbende. Amsterdam kan ontkomen, maar keert jaren later als volwassen man terug naar Manhattan. Bill zwaait er nog steeds de scepter en wil de Ierse inwijkelingen - die met tienduizenden per week aankomen - met geweld verdrijven uit de stad. Amsterdam zint op wraak voor de moord op zijn vader en probeert te infiltreren in Bills bende. Zijn plannen om 'The Butcher' te vermoorden, gaan echter de mist in wanneer zijn ware identiteit aan het licht komt.

'Gangs Of New York', film uit 2002 met oa. Leonardo DiCaprio, Daniel Day-Lewis en Cameron Diaz, om 20.40 uur op CAZ.

Dossiers