KANAALTWEE lanceert 'Big Brother' op 8 maart

donderdag 22 februari 2007

Donderdagavond start op VTM en KANAALTWEE de trailercampagne voor 'Big Brother'. Vanaf begin volgende week zullen 20 m²-affiches te zien zijn in het straatbeeld. De 'Big Brother Zero Privacy'-campagne van dit seizoen heeft een opmerkelijke baseline: 'Zelfs gedachten zijn niet meer vrij'...

W


at hiermee bedoeld wordt, weten we vanaf 8 maart 2007. Voorlopig kunnen we enkel zeggen: Big Brother ziet alles... maar vanaf nu weet hij ook alles.

Binnen exact 2 weken brengen KANAALTWEE en productiehuis Endemol dagelijks een nieuw seizoen 'Big Brother' op het scherm. Op donderdag 8 maart wordt om 20.35 uur het startschot gegeven met de Kick Off. Deze startdatum geeft meteen ook aan dat donderdag de nieuwe uitzenddag is voor de LIVE-uitzendingen van Big Brother.

Kick Off
De Kick Off-uitzending wordt er één boordevol verrassingen. De kijker maakt onder andere kennis met:

- de nieuwe bewonersgroep, waarin zich voor het eerst ook duo's van familieleden, vrienden, collega's of met een andere band bevinden.
- het nieuwe presentatieduo, Walter Grootaers en Kelly Pfaff.
- enkele inhoudelijke nieuwigheden, waarover we op dit moment nog geen extra informatie kunnen vrijgeven om het concept niet in het gedrang te brengen.

'Big Brother' dagelijks op KANAALTWEE
Vanaf 8 maart zal 'Big Brother' 92 dagen lang te zien zijn op KANAALTWEE. Van vrijdag tot en met woensdag brengt KANAALTWEE dagelijks een nieuwe 'Big Brother'-aflevering om 20.35 uur. Met 6 dagelijkse, samenvattende afleveringen en 1 live-uitzending op donderdag zal Big Brother 7 dagen op 7 te volgen zijn.

De dagelijkse afleveringen krijgen telkens een laatavond-rerun en worden de volgende dag herhaald omstreeks 16.40 uur. De live-uitzending van donderdag wordt telkens op vrijdag heruitgezonden om 16.20 uur. De finale vindt plaats op 7 juni.

DOSSIER: Big Brother 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De laatste dagen van WOII. De 19-jarige korporaal Willi Herold vindt een achtergelaten uniform van een kapitein van de Duitse luchtmacht. Vermomd als Hauptmann Herold verzamelt Willi soldaten om een denkbeeldige opdracht uit te voeren.

'Cinema Canvas - Der Hauptmann', film uit 2017 met oa. Max Hubacher, om 21.25 uur op Canvas.

Dossiers