JIM hele week live vanuit 'Big Brother'-huis!

vrijdag 30 maart 2007

Vanaf maandag 2 april gaat JIM voor één week live vanuit het Big Brother huis. De Live Request crew en VJ Jan zullen zich nestelen in de loft. Benieuwd hoe de bewoners zullen reageren op de komst van hun nieuwe bewoner/gastheer.

N


atuurlijk kunnen de bellers nog steeds bij VJ Jan terecht om hun favoriete clips aan te vragen.  De vaste rubrieken van Live Request lopen ook gewoon door, op dinsdag komt JIM-kok Achim een stressbestendig gerecht klaarmaken en op woensdag zetten de Comedy Maniacs de loft op stelten.

Daarnaast zal VJ Jan bezoek krijgen van verschillende Big Brother-gasten: Walter en Kelly op maandag, de afvallers van de afgelopen week en uiteraard ook de bewoners die volgende week nog in het huis zitten.

'Live Request' @ Big Brother-Huis, van maandag 2 april tem donderdag 5 april om 17.30 uur bij JIM.

DOSSIER: Big Brother 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo CAZ logo

New York, anno 1846. Amsterdam Vallon ziet als kleine jongen hoe zijn vader wordt afgeslacht door William Cutting, beter bekend als Bill the Butcher, de invloedrijke leider van een anti-immigrantenbende. Amsterdam kan ontkomen, maar keert jaren later als volwassen man terug naar Manhattan. Bill zwaait er nog steeds de scepter en wil de Ierse inwijkelingen - die met tienduizenden per week aankomen - met geweld verdrijven uit de stad. Amsterdam zint op wraak voor de moord op zijn vader en probeert te infiltreren in Bills bende. Zijn plannen om 'The Butcher' te vermoorden, gaan echter de mist in wanneer zijn ware identiteit aan het licht komt.

'Gangs Of New York', film uit 2002 met oa. Leonardo DiCaprio, Daniel Day-Lewis en Cameron Diaz, om 20.40 uur op CAZ.

Dossiers