Jan Mulder maakt op 6 augustus debuut als voetbalanalist bij Champions League op Q2

maandag 5 augustus 2019
Foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019

Op dinsdag 6 augustus start het UEFA Champions League-seizoen opnieuw bij Q2. Voor Jan Mulder is dat meteen zijn debuut als voetbalanalist op de tv-zenders van DPG Media. Ook Marc Degryse sluit opnieuw aan als vaste analist.

Presentator Maarten Breckx trekt samen met Mulder, Degryse en Gilles De Bilde naar het Jan Breydelstadion om de derde voorronde tussen Club Brugge en Dynamo Kiev live te volgen en te analyseren.


'Debuut op Jan Breydel: wie droomt daar niet van? Ik verheug me op de sfeer, de nieuwe collega’s én het spel van Club Brugge. Het swingt daar' - Jan Mulder

In de derde voorronde van het prestigieuze toernooi staan Club Brugge en de Oekraïense vice-kampioen Dynamo Kiev voor de eerste keer tegenover elkaar. De wedstrijd is morgen, dinsdag 6 augustus, live te volgen vanaf 20.15 uur bij Q2, op vtmgo.be en in de VTM GO-app. Peter Morren zorgt voor het wedstrijdcommentaar.

Q2 volgt Club Brugge op de voet in de Champions League en nog veel meer Europees voetbal in augustus
Presentator Maarten Breckx, Jan Mulder, Marc Degryse en heel wat andere analisten zijn opgewarmd voor een goedgevulde maand voetbal in augustus. Al deze matchen zijn live te volgen bij Q2, op vtmgo.be en in de VTM GO-app:

- Donderdag 8 augustus vanaf 19.15 uur: Heenwedstrijd in de derde voorronde van de Europa League waarin Antwerp het in hun eerste Europese wedstrijd in 22 jaar opneemt tegen Viktoria Plzen.
- Dinsdag 13 augustus vanaf 19.15 uur: Terugwedstrijd in de derde voorronde van de Champions League tussen Club Brugge en Dynamo Kiev.
- Woensdag 14 augustus vanaf 20.40 uur: Europese Supercup tussen Liverpool en Chelsea met Stéphanie Frappart als de eerste vrouwelijke scheidsrechter in een Europese topaffiche bij de mannen.
- Woensdag 21 augustus en woensdag 28 augustus vanaf 20.40 uur: Play-offs van de Champions League.

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Radio 2 Zomerhit 2019

Tijdens deze spannende muziekshow dingen tien genomineerde artiesten mee naar de award voor de Zomerhit van 2019. Vanavond worden ook de drie Radio 2 Muziektrofeen uitgereikt voor doorbraak, groep en soloartiest. Volgende genomineerden geven tijdens de show het beste van zichzelf tijdens hun act: Belle Perez, Niels Destadsbader, Dana Winner, Hooverphonic, Kommil Foo, Laura Tesoro, #LikeMe, Mathias Vergels, Metejoor en Regi feat. Jake Reese & OT. Niemand minder dan de huidige Eurovisiesongfestival-winnaar Duncan Laurence komt langs en brengt zijn winnend nummer 'Arcade'.

'Radio 2 Zomerhit 2019', om 20.35 uur op En.

Dossiers