'Jacques Vermeire revelatie van Sterren op de Dansvloer'

zaterdag 14 januari 2006

Vrijdag startte VTM met zijn langverwachte dansprogramma 'Sterren op de Dansvloer'. Afgelopen woensdag zette VT4 de dans al in met 'Let's Dance' en eerder deed En hetzelfde met 'Dans Mondial'. Blijkbaar wordt het geduld van VTM beloond, want tegen alle verwachtingen in zijn de kranten zeer lovend.

<


STRONG>'Het Nieuwsblad' schrijft zelfs dat VTM zich eens 'de kleine BBC' mocht noemen. Het BBC-format kwam volledig tot zijn recht bij VTM. Het sfeervolle decor, een goede afwisseling van dansen en lullen en een oprechte jury die niet rond de pot draait. Bovendien was er nog de geslaagde variatie aan Bekende Vlamingen die hun beste beentje mogen voorzetten. Tot slot noemt 'Het Nieuwsblad' presentator Jacques Vermeire de revelatie van het programma.

Ook in 'De Standaard' werd 'Sterren op de Dansvloer' gewikt en gewogen. In het rijtje van tien nieuwkomers kreeg het VTM-programma de tweede plaats van de redactie met een mooi 14/20. Zij prijzen eveneens de strenge jury die in tegenstelling tot de VT4-variant met duidelijke argumenten zijn kritiek kan onderbouwen. Volgens de krant bieden de filmpjes van de repetities genoeg afwissling in het programma. Sommigen zijn gemaakt met een simpele handcamera, wat totaals haaks staat op de glamour van de show. 'De Standaard' roemt ook de uitstekende prestatie van presentator Jacques Vermeire die zich als gentleman profileert maar het toch niet kan laten om grappig uit de hoek te komen. Hij kraakt de BV's af waar ze bij staan.

Zin in een actueel nieuwsoverzicht bij het ontbijt? Iedere ochtend zit onze nieuwsbrief 'TV-Visie Extra' in jouw mailbox! Schrijf je nu in via dit invulformulier  Een aanrader!  

DOSSIER: Sterren op de Dansvloer (VTM)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Wozniak krijgt groen licht om opnieuw aan de slag te gaan. Hij en Harlee bekomen nog steeds van hun bijna-doodervaring. Ondertussen worden ze naar een gruwelijke plaats delict gestuurd, die bezaaid ligt met mysteries.

'Shades Of Blue', om 23.25 uur op VTM 3.

Dossiers