Iedereen wil in nieuwe quiz van Luc Appermont

donderdag 19 april 2012

Heel wat BV's staan te springen om te kunnen deelnemen aan de nieuwe quiz die Luc Appermont dit najaar zal presenteren op En. In 'Vroeger of Later?' zal Appermont vragen stellen aan bekende mensen over de populaire cultuur van vroeger en nu. Donderdag schrijft Het Nieuwsblad dat nu ook Gert Verhulst zijn deelname bevestigd heeft.

Heel wat klinkende namen zullen hun opwachting maken in de nieuwe Eén-quiz 'Vroeger of Later?', zo weet Het Nieuwsblad. Onder anderen Bert Kruismans, Walter Baele, Freek Braeckman, Herbert Flack, Jacques Vermeire, Jaak Van Assche en Frank Deboosere hebben al toegezegd. En nu ook Gert Verhulst zijn deelname heeft bevestigd, blijft het lijstje maar langer worden.


Bron: nieuwsblad.be

DOSSIER: Najaar 2012: alle plannen, alle zenders!

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Kinderen van het Verzet' (Canvas)

Tijdens de Tweede Wereldoorlog stapten tienduizenden Belgen in het verzet tegen de nazi's. Hun kinderen getuigen over die oorlogsperiode. Wat deden hun ouders, waarom gingen ze in het verzet en hoe gevaarlijk was dat? Veel verzetslieden werden opgepakt door de Duitsers. Die arrestaties staan 75 jaar later bij vele kinderen nog op het netvlies gebrand.

'Kinderen van het Verzet', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers