Iedereen wil in nieuwe quiz van Luc Appermont

donderdag 19 april 2012

Heel wat BV's staan te springen om te kunnen deelnemen aan de nieuwe quiz die Luc Appermont dit najaar zal presenteren op En. In 'Vroeger of Later?' zal Appermont vragen stellen aan bekende mensen over de populaire cultuur van vroeger en nu. Donderdag schrijft Het Nieuwsblad dat nu ook Gert Verhulst zijn deelname bevestigd heeft.

Heel wat klinkende namen zullen hun opwachting maken in de nieuwe Eén-quiz 'Vroeger of Later?', zo weet Het Nieuwsblad. Onder anderen Bert Kruismans, Walter Baele, Freek Braeckman, Herbert Flack, Jacques Vermeire, Jaak Van Assche en Frank Deboosere hebben al toegezegd. En nu ook Gert Verhulst zijn deelname heeft bevestigd, blijft het lijstje maar langer worden.


Bron: nieuwsblad.be

DOSSIER: Najaar 2012: alle plannen, alle zenders!

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Elke stad heeft pendelaars die elke dag naar de stad trekken, maar er zijn nog onverwachte pendelaars: wilde dieren die elke dag de stad intrekken op zoek naar voedsel. In deze aflevering ontdekken we dat deze dieren om te overleven met n poot in de wildernis moeten staan en met de andere in de stad. Voorbeelden hiervan zijn de zwartvoetpingun, het nijlpaard en de zwarte beer.

Driedelige BBC-natuurdocumentairereeks waarin onze steden bekeken worden vanuit het perspectief van de (wilde) dieren die erin leven.

'Wild Metropolis', om 21.05 uur op Canvas

Dossiers